Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
110. 000ft nettó már elég keresetnek? Szóba állnak velem a nők?
"Akkor vajon az egyetememen lévő srácoknak hogy-hogy van barátnőjük"
Ha létezik valami, ami a nők fantáziáját jobban megmozgatja mint a pénz, és siker, akkor az a pénz és siker LEHETŐSÉGE. Sokkal inkább szeretik azt a férfit megtalálni, akiben benne van a potenciál arra, hogy sikeres legyen, az isten lába, ha mellette lesz ez a férfi sikeres. Ezért van az egyetemista srácoknak csaja. És ezért hangoztatják a csajok, hogy az a férfi nem szimpatikus, aki nem magabiztos, esetleg visszahúzódó, satnya mittudoménmi. Ugyanis utóbbiról nem tudják elképzelni(pontosabban fantáziálni), hogy megállja a helyét az életben, nopláne sikeres legyen.
Basszus! Qrvára nem érdekel, hogy mennyit keresel!
Ha normális vagy és el tudlak képzelni páromként akkor majd pont a fizetésed összege fog megakadályozni?
Bár ilyen hozzáállással nem valószínű, hogy kellenél.
11-es, a tutyi-mutyi férfiak azért nem vonzanak, mert a legkevésbé sem férfiasak az én szememben, inkább lányosak. A lány szerepét pedig én akarom játszani egy kapcsolatban. :D
Volt egy férfi, akivel egy randiig jutottam. Hihetetlenül döntésképtelen volt, mindent rám bízott, nagyon rossz volt az egész. Pedig mindene megvolt, ami a GyK-s pasik szerint egy férfi sikerességét megtestesíti: saját kocsi, lakás, nem kevés fizetés + arcra sem volt rossz. De a tutyi-mutyiság kiakasztó. Nem kedvelem, ha a partneremnél még nő létemre is férfiasabb vagyok. Az önbizalom a kulcs. :)
Mikor tiltják már le a sok gyászkeretes értelmi fogyatékost erről az oldalról...?
Nem azért nem kapsz p*nát, mert csóró vagy, hanem mert nyomorult, szerencsétlen a csajozásban.. fogd máár fel!!! NA!
Menni fog? Fogod, vágod, kened, érzed, érzékeled??!!
akiben benne van a potenciál arra, hogy sikeres legyen, "az isten lába, ha mellette lesz ez a férfi sikeres. Ezért van az egyetemista srácoknak csaja. És ezért hangoztatják a csajok, hogy az a férfi nem szimpatikus, aki nem magabiztos, esetleg visszahúzódó, satnya mittudoménmi. Ugyanis utóbbiról nem tudják elképzelni(pontosabban fantáziálni), hogy megállja a helyét az életben, nopláne sikeres legyen."
Ezek szerint Te azt gondolod, hogy diplomás (vagy azt megszerző) paliknak lehet nője -> Te is tanulhatsz!
A satnya nő Neked se kellene. A visszahúzódó palikról meg csak annyit, hogy ha visszahúzódóak, akkor senki az életben nem fogja tudni, hogy léteznek, ugyanúgy, mint egy visszahúzódó nőről sem.
"Mikor tiltják már le a sok gyászkeretes értelmi fogyatékost erről az oldalról...?
Nem azért nem kapsz p*nát, mert csóró vagy, hanem mert nyomorult, szerencsétlen a csajozásban.. fogd máár fel!!! NA!
Menni fog? Fogod, vágod, kened, érzed, érzékeled??!!"
Te konkrétan elmebeteg vagy, már ne is haragudj. Ez a zsigeri gyűlölet kicsit sem normális. Javaslom keress fel egy szakembert.
16: Miből gondolod, hogy nem tanultam, nincs diplomám, sem csajom, és soha nem is volt? Eléggé be van kötve az agyatok. Már egy másik kérdésnél is irtam az ott pattógó meg anyázó csajnak, hogy ideje lenne valamivel bonyolultabb karaktereket gyártanotok a fejetekben, mint a fsza csávó kontra semirekkelő tanulatlan hülyegyerek téma
Ez a zsigeri gyűlölet kicsit sem normális. Javaslom keress fel egy szakembert.
Nem zsigeri gyűlölet, csak nézd meg milyen üdítő, ha minden nap írok neked egy üzenetet és minden nap ugyanaz fog szerepelni benne.
Tökmindegy lesz, hogy mit válaszolsz rá, én akkoris minden nap megírom neked 5x.
Na.. ez az igazi klinikai eset, nem az én 2 mondatom!
Annyi a nem elhanyagolható különbség, hogy ez az üzenet nem neked ment. Nem privát üzenet. Egy kérdés, a nyilvánosság felé.
Te megragadtad az alkalmat, hogy válasz helyett alpári módon belerúgjál a kérdezőbe. De tökmindegy, sokan vagytok még igy itt ezzel csajok, gondolom valami trauma lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!