Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, hogyan udvaroljon nektek egy férfi?
Hülye kérdés,de eddig még nem kellett udvarolnom,mert baráti társaságból volt kapcsolatom,de most egy teljesen ismeretlen lányt akarok meghódítani.
Lányok,nők mi számít nektek udvarlásnak? Mi az amit elvártok,vagy ami miatt elkezdtek vonzódni a férfihoz?
Valami jó tanácsokat adnátok?
20 éves a lány.
#9essel egyetértek abban, hogy nem árt, ha egy srác észreveszi, hogy a lány érdeklődik iránta vagy sem. Nekem is volt nem egyszer, hogy egyáltalán nem akartam semmit a fiútól, de egyszerűen bármit mondtam/csináltam nem esett le neki, és a végén baromi kellemetlen volt.
Egy másik hozzászóló írta, hogy "ha bejössz egy lánynak, nem kell udvarolnod", ezzel viszont nem értek egyet. Induljunk onnan, hogy mindketten tetszetek egymásnak, és elmentek randizni. Attól, mert tetszik nekem, azért "elvárom" (ez egy olyan durva szó, nincs valami gyengébb szinonimája?), hogy ne csak üljön a trónján, és legyen büszke, amiért elmentem vele :D Nem kell nagy dolgokra gondolni...elég ha néha (főleg első randira) hoz egy szál virágot (nem, nem több ezer forintos rózsacsokrot, csak egy szál virág is pont elég), megdicséri mondjuk, hogy csinos vagy/szép a szemem akármi (persze gondolja komolyan, azt dicsérje, ami tetszik rajtam neki), udvarias stb. Apró dolgok, amikkel kifejezi, hogy tetszem neki, ennyi.
Nyilván amúgy egy lánynak is kell jeleket küldeni, én is meg szoktam dicsérni, hogy érdekes a hobbija mondjuk vagy akármi, amit éppen mesél. :)
Bár kérdező, nem tudom, így akartad feltenni a kérdést? Mert azt neked kell tudni, hogy neked mi az udvarlás :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!