Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők hogyan udvaroljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők hogyan udvaroljon nektek egy férfi?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 23 évesen,de közel a 24-hez még teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren és nem volt még barátnőm.Régen amikor lehetett volna akkor nem akartam,de amikor készen álltam volna egy komoly kapcsolatra akkor pedig már máshogy alakultak a dolgok.Kinézetre átlagosnak mondom magamat,főiskolán tanulok és egy nyugis,ritkán bulizós ember életét élem.Ismerőseim szerint jó stílusban öltözködök.Jelenleg nyitott vagyok az új lehetőségek felé,csak most meg már az a bajom hogy a tapasztalatlanság miatt frusztrált vagyok,és félek hogy mit szólnának ha megtudják hogy teljesen kezdő vagyok,minden téren.Hogy lehetne ezt leküzdeni? Van valami jó tanácsotok?A sok pénz és BMW dumát légyszi hagyjátok,nem k.rvát akarok magamnak hanem barátnőt.

23/F

2015. dec. 22. 14:31
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Ha megvan a kiszemelt mindenképp mondd el hogy még nincs tapasztalatod, szerintem kezdj nyitott lapokkal. Én nem örülnék ha eltitkolnád például. Légy magabiztos és add önmagad, hisz ezért fognak megkedvelni. :)
2015. dec. 22. 14:38
 2/26 anonim ***** válasza:
82%

Kevés normális választ fogsz kapni. Egyrészt a nők lefognak írni rengeteg dolgot, amiről a pasik leírják, hogy azzal nem tudtak becsajozni. Másrészt a pasik lefognak írni rengeteg dolgot, hogy szerintük mi kell a nőnek, a nők pedig azt fogják írni, hogy nem az.

Szerintem próbálj ki különböző módszereket. Milyen lányok érdekelnek? Nyugisabbak vagy bulizósabbak? Mennyire fontos, hogy közel lakjon? Közös hobbik?

2015. dec. 22. 14:53
 3/26 anonim ***** válasza:
85%

Könnyűvérűvel ne kezdj!

Azzal csak csalódásaid lesznek.

Vannak íratlan szabályok, amiket sok srác nem tud, és így megszívja.

Tételezzük fel tetszik egy csaj, skszor mosolyog rád, látszik rajta h kedvel. Kérdezd meg tőle egy beszélgetés alkalmával, hogy van-e kedve, suliÍ/munka után elmenni meginni egy kávét( NE mond ki a randi szót). Ha azt mondja hogy már eligérkezett, akkor még próbálkozz 2 alkalommal. Ha mind a 3 alkalmmal leráz, akkor hagyd. Valószínűleg nem akar ennél többet és hiába hajtanál rá.

Ha viszont összejön a randi, akkor ne faggasd az exeiről, te se mesélj neki a szerelmeidről, csak dumáljatok. Első alkalommal se mond el azt, hogy tapasztalatlan vagy. Ezt én mint ízig-vérig nő, nem annyira tolerálnám. El kezdenék rajta agyalni, hogy miért nem volt kapcsolatod, hogy biztos dilis vagy, stb. Ne adj rá okot. A "kávé" végeztével búcsúzáskor vesd fel, hogy nagyon szívesen megismételnéd (de csak ha tényleg szimpi a csaj, mert ha nem jött be mert ilyen is van, akkor csak annyit mondj h majd suliba találkozunk)és hogy szombaton ráér-e. Ha azt mondja hgy nem, akkor még szintén próbálkozz 2 alkalommal. Ha mindháromra nemet mond (szombatra) akkor hagyd. Itt a vége. Fontos, hogy mindig a hét első felében kérdezd meg hogy ráér-e szombaton. Éttermet, programot te válassz az első beszélgetéseitek alapján. (Pl. ha utálja a hangos helyeket, akkor koncert kizárva, vagy ha utálja az olasz konyhát, akkor az is kizárva.) Meg ne kérdezd tőle, hogy a randi elején, hogy "Na és mit szeretnél csinálni?"

Te hívtad randira, így te irányítasz. A nők többsége szereti a határozottságot. A bizonytalan férfi taszító.

Legyen b terved ha az első valamiért nem jön össze (pl. az étterem ahova tervezted épp zárva). Mindennek járj utána. Internet világában ez már megoldható 3 perc alatt. A második randin már elmondhatod neki hogy nincs tapasztalatod, de ne ragozd. 2 mondatba szűkítsd le hogy miért, és lapozz. Nem kell ezen rágódni. Ezen nem fog múlni a randi kimenetele. Ha tetszel neki akkor azután is fogsz. Légy mindig határozott, mosolygós, beszélj hozzá. Csúnya, dúrva szavakat ne használj. Jó, kedves élményeidet meséld el. Ne fárazd azzal, hogy épp válnak a szüleid, vagy a keresztanyád, stb. Ez később is ráér. Itt a tél, jégkorizni is elviheted második alkalommal, vagy színházba, forralt borozni vagy forrócsokzini. Mozi stb.

3. randin már megcsókolhatod. Ha előbb teszed az nem túlzottan jó pont. lehet még nem döntötte el, hogy tetszel-e neki. Viszont ha harmadjára is igent mond9tt a randira akkor tuti a siker. :)

Ui: Fontos, hogy ne kudarcként fogd fel, ha nem jön össze. Ha fiatalabb korodban kezded, akkor is meg van a rizikófaktor. Előbb-utóbb úgyis összejön, ha pedig nem, akkor írj privit és segítek neked! :)

Csak ügyesen! :)

2015. dec. 22. 14:59
 4/26 anonim ***** válasza:
51%

Az előző nagyon jól összefoglalta, csak még annyit, h szerintem nem kell harmadik randiig várni a csókkal, jó lesz az az elsőn is, csak nézz bele a lány szemébe, és tudni fogod, hogy kívánja vagy sem!

Csak le ne tapizd és ne nyomd hozzá a farkad (bocs fiúk, de ez csak néhány nőnél jön be, a legtöbbünk otthagy egy ilyen miatt).

Azt látom, h nincs Veled semmi baj. Szóval ha ügyes vagy, sorba fognak állni a nők érted! ;)

Nézd meg ezt a vidit és még sokat ettől az embertől. Nőknek ad tanácsot, zseniális, de férfiak is nézik és követik őt szép számmal:

https://www.youtube.com/watch?v=X3fDioZkPnY

2015. dec. 22. 15:42
 5/26 anonim ***** válasza:
36%

Átisklottatok az "átlagos kinézet" kifejezésen.

Elég keservesen lesz így randi vagy csók vagy bármi is.

Kivéve persze ha alacsony igényekkel indul a külső terén a kérdező. Az én tanácsom ez. Ne legyél felszínes, ne a külső alapján keress lányt, és minden úgy fog menni, ahogy az optimisták leírták.

2015. dec. 22. 16:20
 6/26 anonim ***** válasza:
63%
Én nem siklottam át az átlagos kifejezésen, csak nekem ez a szó nem mond semmit. Az illető lehet, h számomra vonzó lenne, de egy másik nő számára taszító. Nekem eddig csupa átlagos pasim volt, akik legtöbbször a kutyának sem kellettek, vagy csak szexkapcsolatra (állításuk szerint). Szerintem pedig ezek az emberek igenis helyesek és cukik voltak és bolondultam értük (a gödröcskéiktől az arcukon vagy a hosszú szempillájukért...). Ez van, ízlések és pofonok.
2015. dec. 22. 16:32
 7/26 anonim ***** válasza:
20%
Jól kell kinézni, minden más mindegy.
2015. dec. 22. 17:21
 8/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Az átlagos kinézet alatt azt értettem,hogy nincs semmi különleges(pl. elhízás,vagy aránytalan arc/testalkat) a kinézetemben.A kis gödröcskék és a hosszú szempillák nekem is meg vannak,sőt dús és sötét hajam van,amire már több fodrász is mondta,hogy szép és nagyon jó hajam van :)

A lányokkal kapcsolatban az igényeim,ami a külsőt illeti,az hogy adjon magára de nem kell túlzásba esni.Nem kell az erős smink,műköröm,a legújabb cuccok,természetre pedig a nyugodt,értelmes akivel jókat tudok beszélgetni,ja és amit nem tudok elviselni az a dohányzás.Összességében szerintem nincs nagy elvárásom,csak annyi amennyit én is meg tudok adni :)

2015. dec. 22. 17:42
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

Egyik fentebbi hozzászóló végül is jól összefoglalta. Annyit tennék hozzá nőként, hogy szerintem, ha látod a lányon, hogy bejössz neki, nem unatkozik, hanem érdeklődik, akkor nem kell 3 randit várni a csókkal. Mehet az elsőn is, ha veszed a jeleket. Én ha első randin nem kaptam csókot, második randi már nem volt. Úgy voltam vele, hogy az illető nem akar tőlem semmi ilyesmit.

Nem azt mondom, hogy percenként nyomd le a nyelved, csak hogy ha ott a pillanat akkor ne agyalj, és ne hátrálj meg:)

A tapasztalatlanságod egy normális nőt önmagában nem fog taszítani.

2015. dec. 22. 21:15
 10/26 anonim ***** válasza:
3-as hozzászóló egy tényleg hasznos választ adott, ami ritkaság ebben a kategóriában. A probléma csak az, hogy akinek semmilyen tapasztalata sincs 20 év felett annak ez nagyon kevés támpontot ad. A hogyan, mikor, hova kérdések ettől még ugyanúgy fennállnak.
2015. dec. 23. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!