Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok?! Mit vártok hogyan udvaroljon egy férfi?
Én mindig arról álmodozom, hogy kettesben vagyok egy helyes pasival (pl. egy liftben) és csak úgy előveszi a szerszámát majd megfogja a vállamat és szépen odanavigálja a számat a péniszéhez... Még eddig egy ilyen tökös pasival sem találkoztam sajnos :((
18/L
14:29
Ha tudnám, hogy az illető pozitívan fogadná, én megcsinálnám, de valahogy nincs kedvem kockáztatni, hogy feljelentsenek szexuális zaklatásért.
Én is olyasminek örülnék mint az első válaszoló.Amúgy arra vágyom,hogy valami nekem tetsző pasas leszólítson valahol,elkérje a számom,stb és kialakuljon valami.Randizgassunk,vigyen el ide-oda(tök mindegy hova,mozi,pub,pizzázni,sétálni,fagyizni,dvd-zni)aztán pedig küldjön sms-t,vagy hívjon fel,ha épp rám gondol és akarjon újra és újra találkozni.:P
Aztán pedig hozzon nekem egy szép szál virágot:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!