Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szeretném a mai világban, hogy a férfi udvaroljon, adjon szerenádot és cserébe a gyermekeinek hűséges, becsületes anyja legyek?
Nekem is ez a felfogásom, nem vagy egyedül :)
20/L
én akkor sem fogok udvarolni. megalázónak érzem, függetlenül attól, hogy sikerrel járok vagy nem.
udvarlás= könyörgés, alárendeltség.
Én is szeretném:-)
Csak sajnos manapság az anyagias,értékelhetetlen cicababáknak hisznek inkább. Akik meg értelmes normális lányok, azok meg várhatnak a normális férfiakra- mert azoknak is elvették az eszüket az ilyen nők. :s És aztán meg rinyálnak, hogy jaj nincsen normális lány, mindegyik csak a külsőre meg a pénzre hajt.-.-"
Énnekem is jólseik, ha egy fiú bókol és ez abszolút nem alárendeltség! Régen is így volt és az állatvilágban is így van. Én ha "udvarolnék" egy férfineműnek félő, hogy azt gondolhatja rólam, hogy most nyomulok vagy a vérem hajt stb. Udvarlásnál nem azt kell érteni, hogy egy lány/nő csicskása lesz a férfi hanem, hogy utat keres a szívéhez. És nincs abba semmi alárendeltség, hogy megdícsérjük a lány haját, szemét, jellemét, bármijét. Szerintem.
22/N
Én ilyen "konzervatív" pasi vagyok. Tisztelem a nőket és természetes dolognak tartom, hogy udvaroljak. A szerenád az túlzás, de ha ezt igényelné a szerelmem megtenném. Sajnos a barátaim röhögnek rajtam. De irigylik a páromat.
24/F
szerintem ezt nagyon-nagyon sokan szeretnék, csak az "ellentábor" zajos, fölényes, lekezelő, agresszív,
míg a jók csendesek, szelídek
"Boldogok a szelídek: mert ők örökségül bírják a földet.
Boldogok, a kiknek szívök tiszta: mert ők az Istent meglátják."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!