Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szeretném a mai világban, hogy a férfi udvaroljon, adjon szerenádot és cserébe a gyermekeinek hűséges, becsületes anyja legyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 12:33
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
előző vagyok, lemaradt: 22/L
2011. márc. 18. 13:03
 12/60 anonim ***** válasza:
48%

rengeteg nő kihasználja ezt, főleg egy ronda pasi - jó nő felállásnál.

a csaj minden nap beszélget vele és megköszöni minden bókját.

mikor randira hívja a csávó, akkor jön a "mi jó barátok vagyunk" szöveg.

2011. márc. 18. 13:06
 13/60 anonim ***** válasza:
Az jó,csak épp nem biztos,hogy a gyermekeink anyja leszel,egy szerelem elmúlhat,volt,hogy sokat harcoltam egy lányért,de mire megkaptam,már nem tartott sokáig a kapcsolatunk... ettől függetlenül,ha szerelmes vagyok ,úgysem a racionális énem kerül előtérbe és nem számításból,csak ösztönösen úgyis udvarolok,még azután is ,ha megkapom a lányt! Furha valaki nem udvarol!
2011. márc. 18. 13:09
 14/60 anonim ***** válasza:
91%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:59

Ez meg kétszínűség, úgyhogy a férfiak is ugyanolyan szinten vannak mint a nők.:) Nincs olyan hogy az egyik jobb, a másik meg...

Sajnos manapság a férfiak is egy ideált keresnek, a nők is persze de ez nem feltétele annak, hogy mindegyik az álomherceget keresi. Én eltudnám magam mellett képzelni egy átlagos, de szerethető férfit is és baromira nem kell hozzá brad pittnek lenni. Volt olyan,hogy tetszett egy mások szerint csúnyának tartott pasi. Vagy amikor egy teljesen átlagos fiú is megtetszett, vékony volt és az arcán sem volt semmi különleges. :) Csak itt a bökkenő, hogy hiába tetszenek meg nekem az ilyen fiúk, ha én átlagos lány révén szintén nem juthatok előbbre, mert én nem jövök be nekik. Hiába vagyok ápolt,normálisan jól öltözött, ha átlagos vagyok elis áshatom magam.-de azért még hiszek abban,hogy vannak normális férfiak. bár lehet ez csak azért van,mert középsulis vagyok még és itt inkább a külsőre hajaznak a fiúk nem tudom majd kiderül, ha kikerülök innen.;)

Ja és szerintem az udvarlás egyáltalán nem megalázó. Nem is értem miért gondolják ezt a pasik.oO Valaki írta, hogy ez csak úgy a szívhez. És ez igaz. Egy egy bók, vagy az hogy kinyitja előttem az ajtót ez mitől lenne megalázó?Vagy mondjuk ritkán ha hoz virágot nekem...ez mitől olyan megalázó dolog? A szerenádot azt én is egy kicsit túlzásnak tartom azért... De amiket fentebb felsoroltam azok nem azok. Nem várom el egyiktől sem, de ha esetleg ilyenekkel meglepne biztosan meghálálnám és örülnék neki, hogy ilyen férfival hozott össze a sors.(jaj tudom itt mi fog jönni, hogy én is csak beszélek meg nekem is a rosszfiúk jönnek be akik leszvrnának engem meg stb..xD Hát persze. Csak mondok valamit: Jó lenne végre, ha a sok rossz tapasztalat miatt nem kéne ennyire magatokba süllyedni, hanem a köd mögül látni is ,hogy azért a normálisabb nők nem a tahó rosszfiúkat szeretik.És nem a csalódottságot mormolni állandóan. Én is estem pofára, még sem hiszem azt,hogy mindegyik férfi egy önző,és hazug!-.-" MERT nem ismerem én az összes férfit az egész világon! könnyű lehetne így általánosítani...)

2011. márc. 18. 13:11
 15/60 anonim ***** válasza:

Valaki írta, hogy ez csak úgy a szívhez.

Ez csak út a szívhez* kijavítva.

2011. márc. 18. 13:12
 16/60 anonim ***** válasza:

Volt kor, mikor udvaroltak a férfiak... volt kor, mikor volt kinek.

Ma, a 30 alatti nők/lányok többségéből sajnos hiányzik az a szintű kifinomultság, ami egyáltalán lehetővé tenné, hogy udvaroljanak neki.

Abban a korban élünk, amiben már nem az érzelmek, hanem a szexualitás a mérvadó.

2011. márc. 18. 13:21
 17/60 anonim ***** válasza:
A szerenád szerintem is mindkét félnek égő. Szerenád nélkül se csalnám meg.
2011. márc. 18. 13:46
 18/60 anonim ***** válasza:
9%
Én így udvaroltam egy lánynak, és tudjátok mi történt?Azt mondta: legyünk csak barátok, szóval lányok nem érdemlitek ezt meg!
2011. márc. 18. 13:50
 19/60 anonim ***** válasza:
65%

Ja, ehhez nem nagyon van mit hozzátenni.

Csajok, nézzetek már magatokba is egy kicsit. Hogy az úgynevezett romantika kiveszett a világból, nem csak a férfiak tehetnek. Bredpittnek nem nagyon kell udvarolni, ha odamegy hozzád és böfög egyet, akkor is elmész vele. Én meg ha gitároznék az ablakod alatt (tudok), valószínűleg a rendőrök vinnének el.

2011. márc. 18. 13:55
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hiányzik, na nem a szerenád, de a bókolás, avagy kisebb figyelmesség az kell. A kapcsolat elején szerintem a férfi adolga, hogy meghódítsa a nőt, a kapcsolat alatt meg már mindkét félnek kell apró figyelmességeket tennie a másiknak. Szerintem ez így lenne rendjén, a mai férfiak gyávák, és azonnal kell nekik minden, persze ebben nem csak ők feltétlen hibásak, hanem az a rengeteg könnyűvérű lány is. Régen ahhoz, hogy szexhez jusson a férfi vagy fizetnie kellett, vagy nagyon komolyan udvarolni, nem napokat meg heteket hanem éveket, sőt még el is venni a kiszemelt hölgyet. Persze egyik véglet sem feltétlen jó, én az arany középutat tartom normálisnak, udvaroljon az elején, kezdeményezzen, aztán, ha kialakul a kapcsolat majd utána idővel jön a többi is.

24/N

2011. márc. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!