Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szeretném a mai világban, hogy a férfi udvaroljon, adjon szerenádot és cserébe a gyermekeinek hűséges, becsületes anyja legyek?
ma 14:02
Mindíg is voltak könnyűvérű nők! Nem véletlenül hódítottak az akkori kaszanovák,nem véletlen a sok pajzán vers és a sok pajzán klub se!
"a mai férfiak gyávák"
Nem azok, inkább tapasztaltak és nem hiányzik nekik egy újabb pofáraesés és megaláztatás.
Egyébként pedig, akitől a nők elvárnák az udvarlást, annak a férfinak nem szükséges udvarolnia, aki pedig udvarolna, az a kutyának sem kell. Ilyen egyszerű.
nem emlékszem már melyik kérdésnél írták válasznak de a lényege ez volt
jóképű férfi udvarol = jaj de aranyoos!
csúnya férfi udvarol = ez meg miért nem száll le rólam?
Én tudjátok mennyit udvaroltam?Vettem csokit virágot, elénekeltem a szerelemre hangolva című számot angolul, hogy miért?Mert úgy láttam érdemes rá a lány, beleszerettem, imádtam udvarolni, de nem értékelte egyáltalán, azt mondta: "jobbat érdemelsz mint én, de azért barátok lehetünk" nem rég írtam ki ezzel kapcsolatban egy kérdést.
Szóval nekem itt elment a kedvem az udvarlástól.Majd udvaroltok ti kedves hölgyeim!
20f
jóképű férfi udvarol = jaj de aranyoos!
csúnya férfi udvarol = ez meg miért nem száll le rólam?
ez így van...
egy jóképű, de ennek ellenére nőgyűlölő 21 éves fiú
"az idióták meg mindenkit megkörnyékeznek.. :("
Ja ez így van:s.és akkor a nők a hibásak, mert hogy az ilyen pasiknak meg tömérdek önbizalmuk van és nem félnek használni.és nem törnek le , ha elhajtják párszor. hanem újra felállnak és ott kezdik ahol abbahagyták vagy éppen elkezdték.
akkor meg van a megoldás: csak önbizalom kérdése lenne az egész..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!