Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok?! Mit vártok hogyan udvaroljon egy férfi?
14:29-nek
hat en se talalkoztam meg ilyen jo csajszival sajnos... a tobbi meg kinyomna a szemem ezert. nem tudjak mi a jo nekik! :D
Legyen udvarias, bátor, határozott! Ezek a legfontosabbak! Aztán ha kölcsönös a vonzalom, onnantól már megy magától..ha meg nem, akkor annyi.
Még annyi a liftesről..h én is el tudnám képzelni.. :P kicsit másképpen, de tetszik, és én pedig tisztességes lány vagyok. :)
18L
Utolsó: Ez hülyeség. Mindenki más személyiség, ha egy visszahúzódó csajjal leszel kemény soha nem fogod látni, sőt biztos hogy nem fog tetszeni neki a nyomulásod, ha egy edzettebbel akkor meg kiszívja a véred . Ha nem vagy keményebb, és annak próbálsz látszani akkor meg égés lesz belőle, színjátékból nem lesz sok. Mint látható itt is valaki virágot szeretne valaki meg le akar szopni egy ismeretlent egy liftben.
Szerintem ki kell ismerni a másikat annyira hogy tudd mi jön be neki (lift vagy virág) Én pl ezért nem szeretek semmit sem vinni az első randira, sőt csók sincs. Mivel nem ez a lényeg. A lényeg hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában, tudjunk beszélgetni nevetni, stb. Ha ez összejön az elsőn akkor be lehet pótolni a virágot meg s többit a későbbi randikon.
Rendkívül egyszerűen lehet barátnőd. Csak egy szabályt kell betartani: ne legyél ronda.
Sajnos, ez nagyon igaz de lehet rád nem áll.
Ha megvan hozzá a külsőd akkor tulajdonképpen csak önbizalom kell hogy le merd szólítani. Humor hogy megnevettesd. Kedvesség hogy elolvadjon.
Nagyjából ennyi. Vigyél neki virágot, csokit. Vidd el jó helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!