Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők hogyan udvaroljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők hogyan udvaroljon nektek egy férfi?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 23 évesen,de közel a 24-hez még teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren és nem volt még barátnőm.Régen amikor lehetett volna akkor nem akartam,de amikor készen álltam volna egy komoly kapcsolatra akkor pedig már máshogy alakultak a dolgok.Kinézetre átlagosnak mondom magamat,főiskolán tanulok és egy nyugis,ritkán bulizós ember életét élem.Ismerőseim szerint jó stílusban öltözködök.Jelenleg nyitott vagyok az új lehetőségek felé,csak most meg már az a bajom hogy a tapasztalatlanság miatt frusztrált vagyok,és félek hogy mit szólnának ha megtudják hogy teljesen kezdő vagyok,minden téren.Hogy lehetne ezt leküzdeni? Van valami jó tanácsotok?A sok pénz és BMW dumát légyszi hagyjátok,nem k.rvát akarok magamnak hanem barátnőt.

23/F

2015. dec. 22. 14:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok! :)

Köszi emberek a bókokat, ez nekem dopping, ugyanis ezen a pályán szeretnék elhelyezkedni! :)

Amivel ki szeretném egészíteni a dolgot:

-Randin első csók?

Amikor már egy kávé után csókolózni szeretne a srác én azt inkább ágyba fektetésnek fogom fel. Nyugi, nem vagyok frigid, csupán régimódi. Én úgy vagyok vele, hogy azért az egy csókért is küzdjön meg, legalább egy kis erőfeszítést tegyen érte. Jó,jó oké, akkor egyezzünk meg a 2. RANDI (nem kávé, Randi) utáni csókban. Rendben? :D

Persze ezek mind helyzettől függnek. Ha pl a lány nem vesz részt aktívan a párbeszédekben, látod rajta h igazából unja, vagy ha állandóan az óráját vagy a mobilját nézi, vagy a koripályán más pasikat néz, de ha bókolsz neki rádmosolyog, akkor az egészen mást jelent, de azt biztos hogy nem, hogy veled akar lenni.

Ui: Azt senki nem írta és én is elfelejtettem, hogy ne húzd el sokáig a randit. 1,5 óránál ne legyen nagyon több, kivéve ha moziztok, mert utána egy kávé, tea még belefér. ;)

2016. jan. 6. 16:50
 22/26 anonim ***** válasza:

Bocsi, második oldalt nem olvastam!

Kedves Gábor!

Ha ennyitől el lehet venni a kedvedet attól, hogy legyen egy értelmes barátnőd, aki jó eséllyel nem csal meg egy másikkal, aki nem hézagpótlóként használ, aki értékeli a te lényedet és a figyelmességedet, akkor valóban nem lehet segíteni rajtad!

Minden bizalomhiányod forrása csak te vagy (esetleg rossz élmények, rossz csajokkal való kikezdés, stb.).

Én hiába akarok jót, ha te ezt zsigerből, minden próbálkozás nélkül elutasítod és inkább mártírkodsz, mint cselekedsz.

Oké, nyilván sok helyen meg kell felelni meg helytállni, de erre nem kell ennyire ráfeszülni. Elég ha csak egyszerűen lovag vagy, férfi vagy és magabiztos vagy. Ezt a 3 kifejezést én csak 800 valahány karakterben fejtettem ki a 3. kommentben.

Az "egyszerű" lányok is szeretik ha figyelmesek velük. Bár én ezt a szót nem szeretem. Inkább értelmes és nem értelmes lányok. Ha belegondolsz, ezek nem nagy" elvárások". Ezek apró figyelmességek a lány irányába, amivel jó pontokat szerzel. De igen, lesz akinek ez nem elég. Lesz olyan aki a randikat csak arra használja, hogy felmérje mennyire vagy pénzes, mennyire vagy úri és milyen kocsival mész érte. De az ilyeneket nem érdekli hogy mi van a lelkedben, hogy mi a kedvenc hobbid, időtöltésed, zenekarod. Szóval igen, van buktató. Sok. De amíg nem próbálod meg, addig még mindig csak egy helyben totyogsz, és nem is akarod igazán azt az értelmes barátnőt, mert ha akarnád, akkor tennél érte. :)

2016. jan. 6. 17:05
 23/26 anonim ***** válasza:

Ugyanezzel a problémával küzdök én is. A 3-as válaszoló tanácsai nekem is hasznosak voltak.

Jelenleg az a problémám, hogy az ismerkedés-megszólítás pontba sem jutok el. Netes ismerkedéssel próbálkoztam, de senkitől nem kapok választ. Nem tudom élőben mennyire lenne más a helyzet

Kérdező, hogy alakult az udvarlás?

2016. jan. 17. 16:36
 24/26 anonim ***** válasza:
A megszólításnál úgy gondolom, hogy elsőnek egy kisebb baráti ismeretséget kellene kialakítani. Eleinte olyan sablonos témákkal mint pl az időjárás, utána kérdezni a kedvenc hobbijáról, stb. Ha látod, hogy a lány érdeklődő és szívesen válaszol és mosolyog, akkor a legközelebbi beszélgetés során már felteheted a kérdést, hogy "Van kedved szünetbe/suli után/ebédidőben meginni egy kávé/teát?". Egyébként ha gondolod írd meg privátba, vagy akár ide is, hogy mit szoktál írni a társkeresőben a lányoknak. :)
2016. jan. 17. 17:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem 34 évesen sem volt még barátnőm. Konkrétan nem közelítettem meg egy csajt sem azt volt az érzésem hogy semmi esélyem. Valamiért megéreztem ezt. Próbáltam segíteni is legtöbbön akinek szüksége volt mivel több nyelvből is jó vagyok (román, angol) igy hát megköszönték a segítséget de abból sosem lett több sem. Meguntam hogy konkrétan soha semmi sem történik a fene tudja s az is biztos hogy jo segítő embernek soha nincs méltányolva és értékelve. Alternatív dolgon gondolkozok hogy valahogy a standard képletet átjátszani vagy valami innovációt összehozni hamár az alappal gondok vannak.
2016. febr. 7. 18:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Legyen humoros, okos, udvarias é fontos, hogy önmagát adja, ne macsónak, másnak akarjon látszani!

42/N

2016. márc. 22. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!