Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők hogyan udvaroljon nektek egy férfi?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 23 évesen,de közel a 24-hez még teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren és nem volt még barátnőm.Régen amikor lehetett volna akkor nem akartam,de amikor készen álltam volna egy komoly kapcsolatra akkor pedig már máshogy alakultak a dolgok.Kinézetre átlagosnak mondom magamat,főiskolán tanulok és egy nyugis,ritkán bulizós ember életét élem.Ismerőseim szerint jó stílusban öltözködök.Jelenleg nyitott vagyok az új lehetőségek felé,csak most meg már az a bajom hogy a tapasztalatlanság miatt frusztrált vagyok,és félek hogy mit szólnának ha megtudják hogy teljesen kezdő vagyok,minden téren.Hogy lehetne ezt leküzdeni? Van valami jó tanácsotok?A sok pénz és BMW dumát légyszi hagyjátok,nem k.rvát akarok magamnak hanem barátnőt.
Akárhányszor feltévedek erre az oldalra, mindig el megy a kedvem a társkeresésről amikor az ilyen 3-hoz hasonló kommentekkel találkozom.mindig elkap az az érzés hogy Egyszerű srácként sose lessz normális barátnőm:D
2015. dec. 25. 12:04
12/26 anonim válasza:
#11 kár, hogy nem értékeled, mert a #3-as nagyon jól leírta a lényeget. neked mi bajod a kommentjével?
2015. dec. 25. 14:40
13/26 anonim válasza:
12# nem mondtam egy szóval se hogy nem értékelem, vagy hogy gond volna vele. Egyszerűen csak megjegyeztem hogy az ilyenek teljesen el veszik a kedvem a párkereséstől. Am Boldog karácsonyt;)
2015. dec. 25. 16:25
14/26 A kérdező kommentje:
De az építő jellegű komment miért veszi el?
2015. dec. 25. 16:33
15/26 anonim válasza:
Nem értem mi a gond a hármassal...
2015. dec. 25. 16:48
16/26 anonim válasza:
14# mert lelohaszt hogy mennyi Mindennek meg kell felelni, rengeteg dologra odafigyelni. Egyszerű srácként valamelyikbe biztos elbuknék.
2015. dec. 25. 17:12
17/26 anonim válasza:
#16 nem kell ennyi mindennek megfelelni. Csak ha megteszed, több esélyed van. Amúgy ezek nem nagy dolgok és ha 80%a sikerül, már jó vagy. Meg amúgy se minden csaj egyforma. A 3as válaszoló pont nem szeretne egy "egyszerű sráccal" kezdeni szerintem a leírása alapján. De vannak "egyszerű lányok" is, és nem a könnyűvérűre gondolok, hanem aki nem ezeket várja el, hanem sokkal egyszerűbb dolgokat akar hosszútávon is. Olyat kell keresni, aki hozzád való. De ja, az átlagnak a 3as válaszoló leírása megfelel, tényleg csak a hányadik randin legyen csók kérdéses, de ha a lány hamarabb akar, úgyis jelzi. Meg ha már régebb óta ismeritek egymást akkor reálisabb az első randin csók mintha akkor beszélgettek először, úgy tényleg tolakodó lehet. De ha a lány akarja, azt meg látod.
2016. jan. 3. 14:26
18/26 anonim válasza:
17# köszike a bíztatást. De valahogy lehetetlennek tűnik ez a társkeresés:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!