Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok, hogyan udvaroljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, hogyan udvaroljon nektek egy férfi?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés,de eddig még nem kellett udvarolnom,mert baráti társaságból volt kapcsolatom,de most egy teljesen ismeretlen lányt akarok meghódítani.

Lányok,nők mi számít nektek udvarlásnak? Mi az amit elvártok,vagy ami miatt elkezdtek vonzódni a férfihoz?

Valami jó tanácsokat adnátok?

20 éves a lány.

2016. nov. 25. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
Akkor lany. Akkor lajkolgasd a kepeit meg ilyenek...
2016. nov. 25. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Ne a szarvasoktól kérdezd meg, hogyan kell rájuk vadászni. :D
2016. nov. 25. 20:44
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Ami szamomra fontos, hogy udvarias legyen: nyissa az ajtot, huzza ki a szeket stb. Szamomra fontos az intelligencia es az ebbol eredo humor, illetve a muveltseg. Bokoljon, lehessen vele beszelni tobb dologrol, o is erdeklodjon az en dolgaim irant, kerdezzen vissza, legyen pozitiv. Illetve mivel az en eletvizelem magyon porgos, fontos, hogy a parom is legyen ambiciozus, legyen igenye afejlodesr es a megujulasra.
2016. nov. 25. 20:45
 4/12 Sunshinedoll ***** válasza:
38%
2016. nov. 25. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Velem egy idős a hölgy.Szerintem nagyon fontos ,hogy tudd a stílusát mivel ha nem annak megfelelően viselkedsz és bókolsz az elég negatív.De mégse változtasd érte magad mássá.Magamból kiindulva pl én fiús lány vagyok fiú barátok stb nem egy lányos típus de ne kinézetre gondolj.SZószátyár vagyok hangulat kedvelő és kedvelem a nyers humort is ha kicsit szemtelen a pasi de mégis udvarias látom rajta hogy védelmező barátságos nem félős magabiztos az nagyon pozitív hiszen a természet is így teremtette meg a nőt mindig a leg erősebbhez vonzódjon.Nem a bunkóhoz az fontos!Mozit nem ajánlok randira hiszen nem lehet beszélgetni inkább tudd meg szeret e enni valami finom ételt vagy italozni elmennétek akkor ugyis oldódik a hangulat.Séta főleg most hogy kezd karácsony lenni mindenhol a hangulat na ennyi ami épp eszembe jutott tudd meg ő milyen először csak beszélgess vele utána tudod kialakítani miként hóditsd meg.
2016. nov. 25. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
igenigen ne a szarfasoktól kérdezgesed menjél oda azt nyújjá alá a csirkének.
2016. nov. 25. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
mindenki hülyeséget ir,ha egy csajnak bejösz külsőre akkor nem kell nekik udvarolni,ha meg nem jössz be akkor udvarolhatsz neki 2080 ig is
2016. nov. 27. 09:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Hivd el vacsorázni moziba vegyél neki ajándékokat engem í gy tudnal elkapraztatni.
2016. nov. 27. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, ezt most jól vésd az eszedbe! Az udvarlás csak a romantikus történetekben működik. Sok pasi azt hiszi, azzal, hogy a sokadik elutasítás után is kitartóan udvarol egy lánynak, nagyon kitartónak és végtelenül romantikusnak fog tűnni a lány szemében és emiatt végül őt találja majd az igazinak a lány.

Ezzel szemben a valóság: ha nem jössz be elsőre a lánynak, akkor csak bohócot csinálsz magadból, ha nem veszed időben észre magad és elkezdesz "udvarolni" neki (ami inkább zaklatás lesz a lány szemszögéből).

2016. nov. 27. 17:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha a pasi nem udvarol,úgy érzem nem akar időt és energiát fektetni arra, hogy megismerjük egymást, és egyáltalán nem vagyok fontos, hogy egy kis időt eltöltsön velem, ilyen esetben kizárt, hogy komolyan vegyem és legyen folytatása, ha már régóta ismerem akkor se.
2017. jan. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!