Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek jobban közeledni hozzám a pasik?

Figyelt kérdés

Csomó pasi megbámul, meg látom rajtuk, hogy bejövök nekik, sokan odajönnek beszélgetni is, de innentől már nem halad tovább a dolog. Kizárólag olyanok hívnak el randira, akik netről ismernek, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy valami a kommunikációmmal lehet, ami összezavarja őket.

Mondták is már páran, hogy nagyon félreérthetően viselkedem. Egyszer olyan, mintha akarnék tőlük valamit, utána meg pont az ellenkezője. De én ezt totál nem érzékelem magamon...

Mi lehet a gond?

20l

2016. nov. 24. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Őszinte leszek. Túl jó nő vagy, ráadásul elég hektikus személyiséggel. Mint egy valódi Harley Quinn :D Nekem pont az ilyen lányok jönnek be. Azonban én is egyedi eset vagyok, szóval nálam ez természetes.

A tanácsom az, hogy maradj olyan amilyen vagy. Pont azért, mert aki elfogad ilyennek az tényleg megérdemel.

2016. nov. 24. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:

ha nem vagy jó a kommunikációban, akkor csiszolj rajta!

testbeszéddel lehet is kezdeni :)

1-2 könyvet elolvasol, kikéred a barinőid véleményét.

összehasonlítod, hogy te belül mit szerettél volna elérni, és kívülről mit láttak

új tudásod gyakorlása, hiteles visszajelzések segíthetnek.

2016. nov. 24. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!