Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan fiúk akik csak részegen mernek közeledni? Még az ilyen 'kemény fiúk' között is?
Nos,ha már eltudja kérnie a számodat és még smárolni is tud akkor annyira az még nem részegség. Az még legfeljebb csak annyi,hogy annyit ivott amennyivel már nem gátlásos és van némi bátorsága a dologhoz. De amint kimegy belőle a pia ugyanolyan marad és nem fog felhívni.
Ez velem is mindig így van,a lányokkal csak hullarészegen merek táncolni és kommunikálni amugy ugy félek odamenni hozzájuk mint a tűzhöz.
Igen, velem is sokszor hasonló a szitu. De ha már reggel egy ismeretlen szám van elmentve a telefonomban, amire nem emlékszek, azért mindig felhívom, mert bizakodó vagyok. Egyébként ez néha jobb is, mert mikor elsőnek találkozunk, az voltaképpen már a második és miden sokkal gördülékenyebben megy.
21/F
Mégis mi ebben a hihetetlen?!
Én is ilyen vagyok. Részegen lesmárolok simán egy csajt, de józanon egyből zavarban vagyok egy nekem tetsző lány társaságában olyannyira, hogy megszólalni sem igazán merek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!