Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mernek közeledni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek közeledni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 17 éves lány vagyok. Mindig megbámulnak a helyes srácok, de pl. mikor buliban vagyok, koncerten vagy egyéb nyilvános helyen, nem mernek felém közeledni. Mindenkitől azt hallom, hogy mennyire szép vagyok, meg csinos, de folyton úgy érzem, hogy nem kellek senkinek. Félreértés ne essék, nem arra várok, hogy valaki "szedjen már fel", de úgy szeretném, ha néha az engem stírölő, számomra szimpatikus srác odajönne hozzám. Azon gondolkodtam, hogy talán túl rideg a tekintetem és olyan kimértnek tűnök, de erről nem tehetek, ilyen a nézésem, meg a kinézetem (fehér bőr, porcelánbaba kinézet, kifejezéstelen arc). Egyik nap álltam a metrón, állt velem szemben egy hihetetlenül szép arcú srác, elkezdtem mosolyogni és valahogy mintha láttam volna a tekintetében, hogy tetszett neki az, hogy nem ilyen kimért, pokerface-szel néztem. Szóval..nem tudom. Bocsi, kicsit összefüggéstelen dolgokat írok, hosszú napom volt, meg úgysem ismertek:D Igazából az lenne a kérdésem, hogy aki szép vagy ilyesmi, nehezebben környékezik meg vagy a mosolygás hiányában nem mernek közeledni?
2009. nov. 11. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. Igazából én azt nem vettem észre magamon, hogy rideg a tekintetem, viszont pont pár hete szembesített vele egy vadidegen kutyát sétáltató srác, akivel a környéken gyakran összefutok. Ő mondta, hogy legközelebb kérnek egy mosolyt, mert mindig annyira komoly és rideg vagyok. Ezen teljesen ledöbbentem, én nem tudtam, hogy az emberek ezt látják rajtam. Pedig még rossz kedvem sem volt. De ez legalább számomra is megmagyarázza, hogy annak ellenére, hogy folyton azt hallom, hogy milyen szép és csinos vagyok, miért nem nagyon jönnek oda hozzám a pasik. Ja, és nagyon sokszor hallom, hogy mennyire elérhetetlennek tűnök, és jégkirálynő, stb., pedig szerintem semmi ilyesmiről nincs szó. Magas vagyok, és van tartásom, ennyi. Igazából egyszerűen arról van szó, hogy ha a pasik nem kapnak jeleket, nem mernek odamenni egy szép lányhoz, mert félnek a visszautasítástól. Sokkal előbb odamennek valakihez, aki kevésbé "jó nő", mert kisebb a visszautasítás veszélye. Szóval szerintem neked is és nekem is azt kellene tennünk, hogy gyakrabban rá kellene mosolyogni jó pasikra, szemezés, stb. Csak ha nem vagyunk ilyen kacér típusúak, ezt gyakorolni kellene. :)
2009. nov. 11. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én meg csak arra várok, hogy végre rám mosolyogjanak, vagy valami...
2009. nov. 11. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Na nálam ugyanez a helyzet. Anyukámtól örököltem, hogy olyan tekintélyparancsoló ábrázatom van, a srácok alig-alig vagy semennyire nem mernek közeledni, csak szemeznek velem,mindig nekem kell tennem valamit. Ez azért érdekes, mert általában az van, hogy a lány nézi ki a srácot és a srác "hódítja" meg, de nálam ez pont fordítva. Feltűnik, hogy bejövök a srácnak és ha nekem is bejön, hiába várok, hogy közeledjen egyszerűen semmi. De, mikor már beszélünk meg minden, sokkal másabb a helyzet, akkor már biztosabb a dolgában a másik fél. Hát én nem tudom, nekem ez addig bejött, amíg nem gondoltam komolyan a dolgokat. Most komolyat szeretnék és van is valaki, aki kiszúrt és észrevettem, és nagyon tetszik, de én akkoris várok, amíg ő szólít le!! Ha hülyeség ha nem... úgyis sokat találkozunk, egyszer csak lesz valami. :)Próbálok ezerrel mosolyogni, szemezni vele, de van, amikor direkt kerülöm a tekintetét, hogy lázba hozzam. Remélem tudtam segíteni :P

18/L

2009. nov. 13. 01:01
 4/4 sudo_su válasza:

Nem azért, de tényleg örülj neki, hogy szép vagy! =)

Majd egyszer valakivel megismerkedsz és érezni fogod, hogy ő az igazi!

Sajnos ez nem megy olyan gyorsan, sürgetni sem lehet, de valakire majd biztosan rátalálsz, vagy ő Rád! =)

16/F

2010. máj. 31. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!