Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek közeledni?
Na nálam ugyanez a helyzet. Anyukámtól örököltem, hogy olyan tekintélyparancsoló ábrázatom van, a srácok alig-alig vagy semennyire nem mernek közeledni, csak szemeznek velem,mindig nekem kell tennem valamit. Ez azért érdekes, mert általában az van, hogy a lány nézi ki a srácot és a srác "hódítja" meg, de nálam ez pont fordítva. Feltűnik, hogy bejövök a srácnak és ha nekem is bejön, hiába várok, hogy közeledjen egyszerűen semmi. De, mikor már beszélünk meg minden, sokkal másabb a helyzet, akkor már biztosabb a dolgában a másik fél. Hát én nem tudom, nekem ez addig bejött, amíg nem gondoltam komolyan a dolgokat. Most komolyat szeretnék és van is valaki, aki kiszúrt és észrevettem, és nagyon tetszik, de én akkoris várok, amíg ő szólít le!! Ha hülyeség ha nem... úgyis sokat találkozunk, egyszer csak lesz valami. :)Próbálok ezerrel mosolyogni, szemezni vele, de van, amikor direkt kerülöm a tekintetét, hogy lázba hozzam. Remélem tudtam segíteni :P
18/L
Nem azért, de tényleg örülj neki, hogy szép vagy! =)
Majd egyszer valakivel megismerkedsz és érezni fogod, hogy ő az igazi!
Sajnos ez nem megy olyan gyorsan, sürgetni sem lehet, de valakire majd biztosan rátalálsz, vagy ő Rád! =)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!