Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, és még nem volt barátom, nem is csókoloztam. Mindenki azt kérdezi tőlem hogy miért nincsen barátod? Ez nekem kezd cikisé válni:S Sokan mondták hogy nem vagyok csúnya, de akkor miért nem mernek közeledni hozzám a fiúk? :S
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 20:15
1/8 anonim válasza:
Könyörgöm, 16 évesen ne legyen már ez ciki! Azokkal meg ne foglalkozz akik erről faggatolóznak, nem lehet mindenkinek pasija!!! Rajtad kívül még nagyon sok csaj szingli! Majd ha 30 évesen sem lesz senkid, akkor aggódj. Addig ne.
2/8 anonim válasza:
nyugi én 18 éves vagyok és ugyan így vagyok
F
3/8 anonim válasza:
A fiúk félnek a pofára eséstől, főleg ilyen fiatalon és bizonytalanul. Ha nem adsz nekik egyértelmű (ribancos) jelet, akkor még ha szép vagy, akkor is inkább egy könnyűre mennek rá. Ez majd később változik. 18 éves vagyok, lány soha nem csókolóztam még én se és szűz is vagyok. Csúnya se vagyok, de a tapasztalat mutatja, hogy ez nem számít, tök csúnya emberek is lehetnek tök boldogok és találhatnak társat. A lényeg, hogy eGyszerűen úgy éltem az életem ahogy tudtam és ahogy jól esett, persze nekem is hiányzik a dolog és szenvedtem már miatta, de nem vagyok könnyű eset és nem volt jó az osztályunk, így hát nem érzem hogy valamit rosszul csináltam volna. Ne tartsd cikinek. Magadban rendezd el és ha kérdeznek mond azt, hogy plátói szerelmeid vannak. (reménytelen, elérhetetlen, mintha a buszon egy fiúba lennél szerelmes). Akkor elkönyvelnek művészléleknek és békén hagynak. Valójában az ő kapcsolataik unalmasak és tartalmatlanok, ezért unják, meg magukat is, ezért kérdezgetnek erről téged, mert rólad még nem tudnak mindent, mert nem vagy egy exhibicionista őrült. Csak azt csináld, amit igazán akarsz és azzal akit igazán szeretsz. Szerintem erre érdemes várni.
5/8 anonim válasza:
Nálam is. Remélhetőleg az idő majd megoldja :)
18/F
6/8 anonim válasza:
ez nem ciki. 21vagyok, nekem sincs barátom, kicsit a te cipődben járok, bár már volt egynéhány barátom, de úgy általában hozzám sem közelednek a fiúk, olyanok sem, akikről 100%ra tudom- közös ismerősök révén- hogy bejövök nekik. én sem tudom, miért van ez, kicsit talán különbözöm a legtöbb lánytól, nem vagyok annyira kedves, nehezen barátkozom, nem tudok ismeretlenekkel elbeszélgetni, nem vagyok elég szociális, de ez vagyok én, és abban hiszek, hogy ami nekem meg van írva, az úgyis meglesz, a saját sorsát nem kerülheti el senki :D
7/8 anonim válasza:
Teljesen ugyanez még kor is stimmel....csak azt nem értem mért kérdezgetik tőled ezt?azén barátaim inkább segítenek hogy összejöjjön az aki tetszik...vigasztaljon a tudta h nem csak te vagy így ezzel:)elöbb utóbb úgyis lesz valaki aki közeledik feléd, és tetszeni fogtok egymásnak:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2009. szept. 3. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!