Csúnya Vagyok? 16 éves vagyok és még nem volt csajom és még nemis csókolóztam! Jó mondjuk nemis igazán szoktam beszélni a lányokkal suliban mert egyszerűen parázok tőlük (nem mereka szemükbe nézni)!
Sportolok és sportos testalkatom is van,úgyhogy erre szeretnék választ kapni és a segítségeteket kérni ha lehet. Ha lehet őszintén
Borzasztóan előnytelenül hordod a hajad. Ez a tüsire letolt senkinek nem áll jól. Olyan fazont növessz, ami leér a füledig legalább.
A bőröddel is kéne valamit kezdeni, kozmetikusnál voltál már?
Valamint ha olyan ruhákat hordasz, mint a képen, akkor azokat le kéne cserélni. Nagyon jó ruhákat lehet kapni manapság, olyat hordj, ne pizsamafelsőt :)
Amúgy van benned fantázia, de amíg ezekkel a dolgokkal nem kezdesz valamit, addig sokat rontasz az esélyeiden.
A másik dolog: önbizalom! Semmi okod arra, hogy önbizalomhiányos legyél, húzd ki magad és nézz bátran az emberek szemébe. Ezt csak gyakorolni kell, menni fog. Nagyon sokat javít a megítéléseden, ha a másik szemébe nézel!
Szerintem ne félj a lányoktól de próbáld először baráti alapon megközelíteni a dolgokat :) úg hátha kicsit feloldódsz majd. amúgy elég pattis az arcod azzal kezdhetnél valamit. szerintem próbáld ki a garniernek ezt a termékcsaládját (pure active):
a helyedben formáznék a hajamon is valami ilyenre:
nem akarok gonosz lenni de a füled is kiáll kissé de ezek a hajak takarnának valamit belőle és úgy már annyira nem durva.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!