Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Holnap megyek lövetni a...

Holnap megyek lövetni a fülemet, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy hány lyukat akarok, és hova! Se gítség?

Figyelt kérdés

Először az volt az "ötletem", hogy a jobb fülembe +2 lyuk, a balba pedig +1, aztán fordítva akartam [balba +2, jobb-ba +1]. Szeretnék a porcba is, de oda meg nem merek lövetni, mert azt mondják, nagyon fáj...

Szóval szerintetek jobb-ba vagy balba 2 és 1 ?

Esetleg még +1 a porcba?!

2011. aug. 11. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
egy lyuk a halántékodba.
2011. aug. 11. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen többet szeretnél egyszerre?

Nekem csak egy volt, de azzal is akadtak komplikációk.Ha javasolhatok, egyszerre csak egyet válalj be.

Hogy a kérdésre válaszoljak: szerintem balba 2 és jobba 1. :D

2011. aug. 11. 21:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Mi a Manó:

Köszi a válaszod :) 3at szeretnék egyszerre mindenképpen. Szerintem nem lesz gond, mikor az alap lyukakat lőtték, akkor sem volt semmi gond.

2011. aug. 11. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:

az alaplyukkal nekem se volt baj de most pár hónapja lövettem mégegyet a jobba és nagyon sok baj volt vele, begennyesedett meg minden:SS szerintem egyszerre csak egyet lövess....:) egyébként abból még lehet gond hogy ha ott veszed a fülbevalót amit belőnek lehet hogy nem fognak úgy adni hogy 3 darabot hanem csak párosan... nekem ez volt de szerencsére egyik barátnőmmel voltam úgyhogy az egyik ment neki a másik meg nekem :D

egyébként szerintem jobba 2 balba 1 :)

2011. aug. 11. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincsmit! :) Szorítok! :D
2011. aug. 11. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha porcba is szeretnél, akkor oda mindenképpen szúrass, mert a lövés által roncsolódhat a porc és sokkal-sokkal tovább gyógyul és még deformálódhat is kicsit. Kevésbé fáj a lövés, mert rövidebb ideig tart, de sokkal többet szenvedsz vele.

Amúgy szerintem arra az oldalra bökess többet, ahol jobban látszik a füled. Én ez alapján magamból kiindulva, jobb 1, bal 2.

2011. aug. 11. 22:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát...szerintem a porcba inkább kihagyom.:)

3at szeretnék egyszerre, hogy aztán ne kelljen még 1x vagy 2x szenvednem.:D remélem, hogy nem lesz semmi gond...

köszi a válaszokat :)

2011. aug. 12. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Amúgy nagyon fáj?

Mikor az alaplyukakat lőtték, 5 éves voltam, és emlékeim szerint meg sem éreztem, de régen volt már, és nem tudom, hogy jól emlékszem-e.

2011. aug. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!