Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetek egyszerűen...

Hogy lehetek egyszerűen fotómodell?

Figyelt kérdés
Anélkül, hogy súlyos pénzeket fizetnék portfólió készítésért..?
2011. aug. 17. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Sehogy.
2011. aug. 17. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Úgy sehogy. Küldözgetheted a képeid modellügynökségeknek és bízhatsz a szerencsédben, de nem érdemes, mert kétnaponta van ebben a témakörben legalább 3 kérdés amiben a kamaszlány kérdező modell akar lenni......annyi modellkedni vágyó tinilány van mint homokszem a sivatagban.
2011. aug. 17. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyszerüen? Sehogy :( Igazuk van az elöttem válaszolóknak.

Én 15 éves korom óta ezt szeretném csinálni, egy rakat pénzt beleöltem ebbe, a legtöbbröl kiderült, hogy átverés, csak a pénzt csalják ki.

Most 23 éves vagyok. Még mindig nem adtam fel, de egyetlen lehetöségem maradt, ami külföld. Talàn ott több lehetöség van. Még 3-4 évig próbálkozom, utána feladom.

Szerintem ha te is ezt szeretnéd igazán, akkor külföldben gondolkodj, mert Magyarországon szinte nulla az esélyed.:(

2011. aug. 17. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szoktak lenni castingok, (hirdetnek divatmagazinokban, neten is néha) ahol nem kell semmit fizetni, csak odamész, megnéznek, csinálnak pár képet hogy lássák hogy mozogsz a kamera előtt, mennyire vagy fotogén. Ha van benned valami különleges, esetleg szép vagy akkor biztosan kellesz majd, és nem kell semmit fizetned, hanem majd ők fizetnek neked. Ha nem vagy megfelelő, magyarán 3-4 ilyen casting után sem hívnak vissza sehonnan, akkor alkalmatlan vagy modellnek, nem vagy elég szép hozzá.
2011. aug. 17. 18:14
 5/7 anonim válasza:

Szerintem versenyeken kellene próbálkoznod ahhoz, hogy ez összejöjjön. Indul egy verseny, amivel könnyen fotómodell lehet belőled.

[link]

2012. júl. 17. 00:50
 6/7 anonim válasza:
Biztos szép lány lehetsz. Szerintem fogyj le vagy 30 kilót, hogy látszodjanak jól a bordáid. Mikor ezzel megvagy csináltass zsírleszívást és távolísd el a melleidet plasztikai sebésszel. A fenekeddel is csinálj valamit. Már kész is az élő válfa. Nagyon keresett modell leszel, de én nem foglak megnézni, inkább megnézem az Élő Halottakat.
2013. máj. 17. 23:05
 7/7 anonim válasza:

En nem ertek eggyet az eggyik kommentelovel. Figyelj! Lehetsz fotomodell ha jol nezel ki. De ahoz bizony venni kell a portfolioert. En is modell szeretnek lenni. De en abban nem ertek egyet az egyik kommentelovel hogy minden tinilany modell akar lenni es ezert konkretan semmi eselyed. Ez nem igaz. Mindenkinek van eselye.

Figyu.. Egyszeruen tedd ezt.

1. Menn el egy fotoshoz. Tudom ajanlani pl. Morvai Tamast.

2. Ugye csinaltatnkd kell magadrol sok kepet.

3. Ha megvannak a kepek vidd el tobb modellugynokseghez.

4. Ha tetszel nekik es kellesz majd valamilyen kepehez vagy reklamhoz stb. Akkor ertesitenek. De am ha csak arra gondoltal hogy ne legyel modell mev semmi kulonos akkor elev ha pl. Jarsz fotoshoz. Csinal rolad kepeket es mev kapod..

2014. nov. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!