Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utálom már ezt az aljas szót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom már ezt az aljas szót, hogy kémia, ami a nőknek az Isten szó egy kapcsolatban? Hogy lehet ezt elnyomni bennük?

Figyelt kérdés
32 éves férfi vagyok, jó pár kapcsolaton túl. Mindegyik azt kaptam meg, néha 2-3 év után, hogy nincs meg köztünk a kémia. Vagy 3 másik kapcsolatban meg pár hét után, hogy nincs meg a kémia. Kit érdekel? Ki a retkes fészkes fenét érdekli? Legyen már eszünk. Nem kell ide szerelem, meg izé-bizé. Hosszas, tartó szeretet kell. Nem vegyészek vagyunk, hogy kémiázzunk. Aljas élet ez.
2016. nov. 21. 19:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%

Talán éppen azért nincs meg a "kémia", vagy nevezd aminek akarod, mert meg sem próbálod belevinni a kapcsolatba, szerinted ugyanis nincs rá szükség.

Nézd, én 40 elmúltam, de igenis igénylem, hogy a kapcsolatomban legyen tűz, és ezért tudatosan teszünk is a párommal. Megvan a mély szeretet IS, de mellette rendszeresen randizunk, kedveskedünk egymásnak, igyekszünk folyamatosan "hergelni" a másikat szexuálisan is, hogy ne takaréklángon égjen a kapcsolatunk. Mindezt úgy, hogy együtt élünk, csekkeket fizetünk, dolgozunk, gyereket nevelünk, stb. De ha nincs meg a kapcsolatban az a bizonyos plusz, akkor megette a fene. Szerencsére mindketten igényeljük, ha nem is a nap 24 órájában, de újra és újra meg akarjuk hódítani, el akarjuk csábítani egymást. Mert lehetséges. És érdemes is.

2016. nov. 22. 14:48
 22/37 anonim ***** válasza:
86%

Tehát üresen, 0 vonzalommal tartsunk fenn kapcsolatot, mert ezek fölösleges dolgok, nem kellenek, amúgyis meg kell adni az esélyt mindenkinek...

Várj, àtmegyek a szomszédhoz, megkérdem, nem akar-e feleségül venni csak úgy...

2016. nov. 22. 15:17
 23/37 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi tökéletes , fantáziadús, ki nem hűlő kapcsolat van manapság :O ÉS az ilyen csodálatos párkapcsolatban élő ember női tagjai tucatjával vannak a gykn is. Már mar hihetetlen...

(De komolyan, baromira nem hiszem el, konkrétan biológia-szociálpszichológiai nonszensz, de nem érdekes)

2016. nov. 22. 16:56
 24/37 A kérdező kommentje:
Itt nem a vonzalomról van szó, mert gondolom a fizikai vonzalom megvolt, ha 20-30-50-100 szor lefeküdtek velem. Csak szerelem nem.
2016. nov. 23. 07:25
 25/37 anonim ***** válasza:
93%

Fizikai vonzalom lehet, le is lehet feküdni valakivel x számú esetben, y hónapon keresztül. Nekem is menne. Aztán y hónap után elkezdenék azon gondolkozni, hogy mit keresek én itt? Miért vagyok együtt egy férfival, akinek az én szerelmem csak valami fölösleges izé-bizé? Aki el akarja nyomni bennem (és úgy általában a nőkben) a kémiát, vonzalmat? Aki azt hangoztatja, hogy "aljas élet, undormány az egész, itt az ideje, hogy a nők is szenvedjenek", vagy aki hülye libának nevezi azt, aki nem ért vele egyet? Aki azt mondja nekem, hogy nézzem a kandallót, ha lángot akarok látni? Kandallóm ugyan nincs, de akkor inkább nézem a konvektoromat. Nekem kell a szerelem, kell, hogy elfogadják a szerelmemet, kell a tűz, a lángolás, mert én ezer fokon égek, ha szeretek valakit. Nem akarok olyan férfival együtt élni, aki minden fellobbanó lángocskámat lepisálja, mert az felesleges. Volt benne részem, tudom, miről beszélek.

Természetesen ez én vagyok. Nem én vagyok az etalon, az, hogy én így érzek, nem zárja ki, hogy találhatsz magadhoz illő lányt, nőt, aki úgy gondolkozik, mint te. Aki képes csak racionális érvek mentén dönteni, akinek nem kell kémia, szikra, láng, vonzalom, szerelem, izé-bizé. Bár te szenvedést kívántál nekem, én sok sikert kívánok a további életedhez.

2016. nov. 23. 11:55
 26/37 anonim ***** válasza:

# 23: Sokan abban a tévhitben vannak, hogy ez itt egy társkereső/panaszkodó oldal, és kizárólag erre lehet használni. Pedig nem. Mindenki arra használja, amire neki személy szerint alkalmas.

Engem például érdekel az emberi természet, gondolkodás, viselkedés, és ebből a szempontból ez az oldal egy kincsesbánya, hiszen sokféle emberi megnyilvánulással, gondolkodásmóddal, értékrenddel lehet találkozni. (Megjegyzem, nem CSAK itt szerzem a benyomásaimat, ez csak egy lehetőség a sok közül.)

Mindeközben pedig azt tapasztalom, hogy a hozzám hasonló értékrendű, gondolkodású emberek jellemzően harmonikus kapcsolatokat működtetnek, ezzel pozitív megerősítéseket nyerek. Bár alapvetően stabil az értékrendem, a megerősítés szerintem mindenkinek jól tud jönni... részben ezért is járok ide.

Emellett pedig néha hasznos ötleteket gyűjtök. Épp tegnap kaptam itt egy remek ötletet, hogy mivel lephetném meg a páromat! Mivel folyamatosan törekszem a kapcsolat megújítására, az elkényelmesedés elkerülésére, a fantáziám azonban korlátozott, ezért igencsak hasznosak tudnak lenni mások jól bevált tapasztalatai, praktikái. Szívesen tanulok másoktól olyan dolgokat, amik beilleszthetők a mi életünkbe, kapcsolatunkba.

2016. nov. 23. 12:38
 27/37 anonim ***** válasza:

"érdekel az emberi természet, gondolkodás, viselkedés, és ebből a szempontból ez az oldal egy kincsesbánya"

Ez kétségtelenül igaz. (mármint nem az a része, hogy ez téged érdekel)

"Mindeközben pedig azt tapasztalom, hogy a hozzám hasonló értékrendű, gondolkodású emberek jellemzően harmonikus kapcsolatokat működtetnek, ezzel pozitív megerősítéseket nyerek."

Ha itt lehetne kiemelni akkor az "ezzel pedig megerősítést nyernek"-et érdemes. Ez lenne a lényeg. A mégsem annyira stabil, és tökéletes, harmoikus élet annak tűnik, ha idejössz, és meglátod a sok nyavajgást, és lelki, szellemi nyomort. (teszem hozzá, ez nem feltétlenül baj, sőt, kifejezetten emberi tulajdonság)

2016. nov. 23. 17:24
 28/37 anonim ***** válasza:
# 27: Félreértettél, nem mások "lelki nyomorán" csámcsogva igyekszem megerősítést nyerni, hanem azoktól a kevesektől, akiknek (legalábbis saját bevallásuk szerint) jól működik a kapcsolatuk. Mert az én kapcsolatom viszonylag friss, néhány éves. Viszont amikor azt látom, hogy azok a dolgok, amiket mi teszünk a kapcsolatért, hosszú távon, 10-20 év múlva is működtetik a kapcsolatot, az megerősít. Mivel sajnos a környezetemben nagyon kevés jól működő kapcsolat van, ezért minden létező módon igyekszem tapasztalatokat gyűjteni.
2016. nov. 23. 17:38
 29/37 anonim ***** válasza:
8%
Harmonikus kapcsolatban lévő embereknek nincsen gyakoris regisztrációjuk, kivéve ha nem pszichológusok, társadalomkutatók, és éppen az olnine közösségek viselkedési mintáit kutatják...pusztán erre akartam kilyukadni
2016. nov. 23. 17:44
 30/37 anonim ***** válasza:
75%

# 29: Na igen, azért van itt "Esküvő", meg "Gyermekvállalás" témakör is, mert nem a párkapcsolatban élők alkotják a célcsoportot.

Szerintem nézz már körül a főoldalon, hogy mennyiféle témakörben lehet kérdéseket feltenni és válaszolni, és utána gondold át, amit írtál...

Miért ne lehetne gyakoris regje például annak, akit érdekel a számítástechnika, vagy az aranyhörcsög-tenyésztés, és az ezzel kapcsolatos tapasztalatait szeretné itt megvitatni a hasonló érdeklődésűekkel? Vagy tényleg, mondjuk pont gyermeket tervez, vagy vár a harmonikus kapcsolatában, és szeretne más kismamákkal beszélgetni.

Szerintem a te világod korlátozódik a párkapcsolatok témakörére, és nem is tudod elképzelni, hogy más meg más miatt regisztrál ide...

2016. nov. 23. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!