Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom már ezt az aljas szót, hogy kémia, ami a nőknek az Isten szó egy kapcsolatban? Hogy lehet ezt elnyomni bennük?
Most úgy őszintén, ha nem működik két ember között valami, akkor nem mindegy, hogy milyen szót, fogalmat használunk rá? Kémia, szikra, vonzalom, vonzódás, vágy, szerelem, szeretet, izé-bizé... Ki a retkes fészkes fenét érdekel, hogy minek nevezi a másik? A lényeg, hogy nem működik a kapcsolat, nem akar a másikkal együtt lenni.
Amúgy nekem van elég eszem, mégis kell a szerelem. Az tud ideális esetben átalakulni hosszan tartó szeretetté. De nem is értem, hogy gondolod, szerinted ismerkedésnél, pár hét után hosszas, tartós szeretetről lehet beszélni? Maximum szimpátia lehet csak, meg vonzalom.
Ja, és csak zárójelben jegyzem meg: sem szimpátiát, sem vonzalmat nem tudnék érezni az iránt, aki bennem bármit el akar nyomni.
32 évesen úgy írsz, mint egy kamasz.
megértem, hogy meg vagy bántva az öt nőd által, de
1. ilyen hülye kifejezéseket remélem, a nők nagy része nem használ, mert tényleg klisé. öregebb vagyok nálad, de szerintem itt olvastam először.
2. azzal, hogy agresszívvá válsz meg az összes nőt lefokozod, nem vagy előrébb.
rengeteg kérdést olvastam itt magukat rendesnek, kedvesnek, ártatlannak, odaadónak beállító emberektől, akik két ellenvélemény után már anyáznak.
a megoldás amúgy nem az elnyomás, hanem olyat találni, akiben nem akarsz semmit elnyomni. mert nem diktátorok vagyunk, hanem közelséget keresünk.
nyugodj meg, az általános berendezkedés alapján vannak olyan nők, akiknek nem a szex, hanem a béke meg az egyetértés, közös célok és építgetés lesz a fontos (én nem ilyen vagyok. szerintem ahol őszinteség van, ott fájdalmas csaták is vannak.)
Köszönöm a jókívánságokat, de ugye nem baj, hogy nem fogok szenvedni :D
Jól érzem magam a bőrömben az összes szikrámmal, tüzemmel, kémiámmal, szeretetemmel, meg izé-bizémmel egy olyan férfi oldalán, aki ezt tudja értékelni.
Te tényleg azt gondolod, hogy vonzalom nélkül együtt lehet valakivel élni? Szeretkezni?
Én egyszer próbáltam, mert azt gondoltam, hogy talán majd elkezdek vonzódni az illetőhöz, de egyszerűen nem ment.
Rendes srác volt, de nem tudott úgy hozzámérni, hogy az lázba hozott volna.
Ellenben a férjem már a második randin megmozgatta a fantáziámat.
Nem lehet, hogy túl rideg vagy? Romantikázni szoktál? Előjáték?
Az exemnél ezek a dolgok semmit sem jelentettek, tehát 2 hónapnál tovább nem is voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!