Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utálom már ezt az aljas szót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom már ezt az aljas szót, hogy kémia, ami a nőknek az Isten szó egy kapcsolatban? Hogy lehet ezt elnyomni bennük?

Figyelt kérdés
32 éves férfi vagyok, jó pár kapcsolaton túl. Mindegyik azt kaptam meg, néha 2-3 év után, hogy nincs meg köztünk a kémia. Vagy 3 másik kapcsolatban meg pár hét után, hogy nincs meg a kémia. Kit érdekel? Ki a retkes fészkes fenét érdekli? Legyen már eszünk. Nem kell ide szerelem, meg izé-bizé. Hosszas, tartó szeretet kell. Nem vegyészek vagyunk, hogy kémiázzunk. Aljas élet ez.
2016. nov. 21. 19:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
97%

Most úgy őszintén, ha nem működik két ember között valami, akkor nem mindegy, hogy milyen szót, fogalmat használunk rá? Kémia, szikra, vonzalom, vonzódás, vágy, szerelem, szeretet, izé-bizé... Ki a retkes fészkes fenét érdekel, hogy minek nevezi a másik? A lényeg, hogy nem működik a kapcsolat, nem akar a másikkal együtt lenni.

Amúgy nekem van elég eszem, mégis kell a szerelem. Az tud ideális esetben átalakulni hosszan tartó szeretetté. De nem is értem, hogy gondolod, szerinted ismerkedésnél, pár hét után hosszas, tartós szeretetről lehet beszélni? Maximum szimpátia lehet csak, meg vonzalom.

Ja, és csak zárójelben jegyzem meg: sem szimpátiát, sem vonzalmat nem tudnék érezni az iránt, aki bennem bármit el akar nyomni.

2016. nov. 21. 19:36
 12/37 anonim ***** válasza:
95%

32 évesen úgy írsz, mint egy kamasz.

megértem, hogy meg vagy bántva az öt nőd által, de

1. ilyen hülye kifejezéseket remélem, a nők nagy része nem használ, mert tényleg klisé. öregebb vagyok nálad, de szerintem itt olvastam először.

2. azzal, hogy agresszívvá válsz meg az összes nőt lefokozod, nem vagy előrébb.

rengeteg kérdést olvastam itt magukat rendesnek, kedvesnek, ártatlannak, odaadónak beállító emberektől, akik két ellenvélemény után már anyáznak.

a megoldás amúgy nem az elnyomás, hanem olyat találni, akiben nem akarsz semmit elnyomni. mert nem diktátorok vagyunk, hanem közelséget keresünk.

nyugodj meg, az általános berendezkedés alapján vannak olyan nők, akiknek nem a szex, hanem a béke meg az egyetértés, közös célok és építgetés lesz a fontos (én nem ilyen vagyok. szerintem ahol őszinteség van, ott fájdalmas csaták is vannak.)

2016. nov. 21. 19:43
 13/37 A kérdező kommentje:
Szerintem sem lehet 3 hét után szerelem. Pedig dobtak már ki 1 hónap után (csak kb 17 napot voltunk abból is együtt), hogy nincs szikra, émelyítő tűz. Ennyi idő alatt nem is nagyon van szerintem, de sajnos a nő szerint ennyi idő alatt van. Hát szívás-
2016. nov. 21. 19:47
 14/37 A kérdező kommentje:
A szikra, meg a tűz, meg a lobbanás ott van a kandallóban. Nézze azt, ha szikrát akar látni, érezni. Undormány minden.
2016. nov. 21. 19:48
 15/37 Költőnő? ***** válasza:
89%
Istenem, hát már csak a kislapát meg a vödör hiányzik ehhez a hisztihez xd
2016. nov. 21. 19:51
 16/37 A kérdező kommentje:
Hülye liba. Én már azóta majd minden nőben ellenséget látok, már sokadik nincs meg a tűz, szikra után egy erősebb idegezetű emberben is elpattan a húr.
2016. nov. 21. 19:55
 17/37 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, annyi érzelem és empátia van benned, mint egy kapanyélben. xD Olvass szépirodalmat, ezt komolyan javaslom, heteró férfiként!
2016. nov. 21. 19:55
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem lenne itt semmi baj, meg ilyen kirohanás, ha nem vernének át. De most már ideje, hogy ők is szenvedjenek.
2016. nov. 21. 19:58
 19/37 anonim ***** válasza:
88%

Köszönöm a jókívánságokat, de ugye nem baj, hogy nem fogok szenvedni :D

Jól érzem magam a bőrömben az összes szikrámmal, tüzemmel, kémiámmal, szeretetemmel, meg izé-bizémmel egy olyan férfi oldalán, aki ezt tudja értékelni.

2016. nov. 21. 20:02
 20/37 anonim ***** válasza:
84%

Te tényleg azt gondolod, hogy vonzalom nélkül együtt lehet valakivel élni? Szeretkezni?

Én egyszer próbáltam, mert azt gondoltam, hogy talán majd elkezdek vonzódni az illetőhöz, de egyszerűen nem ment.

Rendes srác volt, de nem tudott úgy hozzámérni, hogy az lázba hozott volna.

Ellenben a férjem már a második randin megmozgatta a fantáziámat.

Nem lehet, hogy túl rideg vagy? Romantikázni szoktál? Előjáték?

Az exemnél ezek a dolgok semmit sem jelentettek, tehát 2 hónapnál tovább nem is voltunk együtt.

2016. nov. 21. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!