Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos a nőknek/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a nőknek/férfiaknak az iskolai végzettség egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Diplomás családból származom, mindenkinek volt/van rajtam kívül. Elég nehéz gyerekkorom volt,depresszió, szorongás, stressz. Már kezdek belőle kilábalni, de nem is ez a lényeg, hanem az,hogy (jelen esetben) a nőknél mennyire számít az iskolázottság? Nem jártam egyetemre, maximum büfészakokra tudtam volna bejutni (ne vegye magára senki), aminek én nem láttam értelmét. OKJ-s végzettségem van, hiányszakma, a fizetés is jobb,mint az átlag. Értelmes, kultúrált embernek tartom magam, jóképűnek tartanak mások. Amiatt,mert lusta voltam tanulni, valamint későn érő voltam (és ezeket félig magamra is vállalom) és nem vettem komolyan a dolgokat, nem nagyon tudtam megfelelő partnert találni. Mert mindenki, akivel "egy szinten lettem volna" szellemileg, egyetemre jár/járt(még fiatal vagyok). Szóval ez lenne a kérdésem, ennek a túlgondolt gondolatmenetnek végén, van esélyem a "magasabb szinten lévőknél"?

2016. nov. 14. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
én is jártam egyetemre, többször is, és nálunk ugyan nem volt semmilyen hierarchia.
2017. ápr. 23. 09:05
 62/62 anonim ***** válasza:
49%

Bizonyos távolságtartás, vagy barátkozási hajlambeli különbséget még külföldön -Cambridge, UK- is tapasztaltam, azonos szakmán és kutatási területen belül a különböző nációk között. Az eltérő szakosokról nincs tapasztalatom, ugyanakkor a College-k között elég nagy ott a versengés és mindegyiknek megvan a véleménye a másikról. Pl. állandóan ment a melyik a legjobb College "vita". Aztán egy Kings-es mást gondolt egy tucat Downingosról és egy Jesus-os is, vagy egy Darwinos... Mivel itt gazdag és még gazdagabb College-kről van szó, így bejön a társadalmi különbségek kérdéskör is.

Kíváncsi lennék, az University of Cambridge végzettjei hogyan vélekednek a fenti kérdésre.

Ezzel együtt a külföldi fiatalok általában nyitottabbak a beszélgetésekre, barátkozásokra mint a magyarok (talán azt gondolom).

2017. ápr. 23. 17:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!