Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet most követtem el életem legynagyobb hibáját hogy csúnya kövér pasiként elhajtottam egy csínos nőt vagy jól tettem mert egy ilyen nő csak szórakozik a csúnya fiúkkal?
Szinte sose volt még barátnőm mert tényleg kövér és csúnya vagyok.
Baráti társaságból megismerkedtem egy nagyon csinos nővel. Sokat beszélgettük nevettünk.
Mondta hogy szimpatikus vagyok neki és jobban megszeretne ismerni.
Kizárt hogy ilyen nő akarna valamit ezért elhajtottam.
Barátaim szerint jól csináltam mert biztos csak szórakozik mert hatalmas a kontraszt. Ő tényleg csinos nő. Nekem meg előnytelen a külsőm
Igen, esélyt kellet volna adni mindenképp. És mi van ha szórakozik, ha jó érzéked van, erre úgy is rájössz.
Még keresd meg a lányt, hátha maradt némi esélyed, de most életed lottónyereményét dobtad el.
ugyan, mindig van 2. esély!! nem lehetsz olyan csúnya ha érdeklődik nem gondolod??
Amúgy járj el futni sokkal letisztultabbak lesznek a gondolataid nem hallgass folyton másokra, éld a saját életed!!:) ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!