Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csinos nő nagyon csúnya kövér pasival van ott szinte mindig valami érdek húzódik?
Egy dagadt pasi hogy lehet jó a szexben, mikor nem is bírja fizikailag?
Nyilván a pénz van a dolog hátterében.
Vagy a dagik jönnek be neki.
Az egyik munkatársnőm is mindig dagi pasikkal jön össze.
A csaj vékony, teljesen normálisan néz ki. A pasik nem pénzesek
Az exemen jó ideje 5 és 12kg közt ingadozó plusz súly van.
Aki most tetszik, legalább annyian tartják jóképűnek, mint rondának és alacsonynak (172cm).
Én mindkettejüket vonzónak találom, ha a szerelem érdek, akkor igen, érdekből.
Én ilyen helyzetbe voltam, ilyen pasival. Nálam lakott, mert nem volt munkája és a lakását is elveszítette, én meg dolgoztam mindkettőnkért.
Az én érdekem az volt, hogy az elején nagyon boldog voltam vele. Lenyűgözött a tudása, a magabiztossága, a humora, a látszólagos érettsége, bár ez utóbbit később beláttam, csak beképzeltem magamnak, talán mert 15 évvel idősebb volt nálam.
Sokszor mondta is, hogy nem tudja mivel érdemelte ki, hogy a problémái, a betegségei az anyagi helyzete és a külseje ellenére egy ilyen fiatal "bombanő" szereti, segíti és rajong érte. Én meg nem értettem, miért mondja ezt, hisz imádtam.
Sajnos rossz véget ért a dolog, de ez már nem tartozik a kérdés tárgykörébe.
A jó szex az az érdek kategóriába tartozik? Hmmm...
Első, volt kb. 150 kilós barátom, elég jó volt vele a szex. Persze ha szex alatt egy több órás reszelést értünk, azt lehet, hogy tényleg nem bírta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!