Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj, ha kicsit érzékenye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha kicsit érzékenyebb vagyok az átlagnál?

Figyelt kérdés

..., vagyis sok ember szerint. Én ezt nem teljesen így látom.

Elég sokéig tűröm a bántásokat, majd a sokadiknál szoktam csak "felcsattanni"! De ezt se úgy képzeljétek, hogy kiabálok, csak hangot adok a nemtetszésemnek.

Múltkor egy férfitől is megkaptam a túlérzékeny szót, akivel ismerkedtem.

Ma pedig a szüleimtől...

Meséltem nekik egy munkahelyi sztorit és rögtön az volt a válaszuk, hogy ne vegyem ilyen komolyan a dolgokat és hogy ne legyek érzékeny.

Igen, persze ez nekem is jobb lenne, de nem olyan egyszerű ezen változtatni.

Tényleg jobb lenne, ha egy érzéketlen fadarab lennék?

Én nem gondoltam, hogy ez egy nagyon rossz tulajdonság...

2016. nov. 7. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

A túlérzékeny és a fadarab között azért sok sok árnyalat van. Én se szeretem a túlérzékeny embereket mert tojástánc velük az élet. Mindig figyelni kell hogy ne gázolj az ilyen ember lelkébe. Ettől függetlenül valahogy mindig megtalálom az ilyen beállítottságúakat.

Az érzékenység sokszor hátráltató tényező lehet mert mondjuk van egy túl érzékeny és egy átlagos emberünk és mindkettő a 100. bántásnál akad ki. Hiába ugyanakkora a tűrőképességük (ugye a 00 bántás) de egy érzékenynek hamarabb összejön ez a szám így gyakrabban akad ki olyasmin is amit más nem vesz magára.

Ettől ez még nem feltétlen egy rossz tulajdonság csupán kényelmesebb az arany középúton haladni.

2016. nov. 7. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:
49%
Az a baj, hogy szerintem itt az "érzékeny" szó a "mindenen megsértődő" kultúráltabb kifejezése. Nyilván csak tippelek, hiszen nem írtál konkrét szitut, de ha már a szüleid is ezt mondják, akkor gyanús, h tényleg csak sértődékeny vagy. Az pedig minden, csak nem pozitív - már csak magad miatt sem.
2016. nov. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!