Az átlagnál picit érzékenyebb a bőröm..és ugy hallottam hogy nem szabad epilálás után bekrémezni a felületet, igaz?
vettem kamillás hintőport és azzal egyből be lehet utánna szórni?
vagy maga epilálás előtt?nem megy bele a hintőpor a gépbe?
ti hogyan szoktatok epilálni?ha mondjuk a lábatokat csináljátok akkor először térdtől lefele majd utánna kezditek a bokától?
fürödtök előtte
Az epilálásnak vannak "titkai" :
- a túl dús szőrt először fentről lefelé (térdtől a boka irányába) ritkítsd meg, kisebb sebességgel
- mikor már eléggé ritka lett, akkor lentről felfelé irányban (bokától a térded felé) szedd le a maradékot, ezt már a nagyobb sebességgel is lehet
- mindig Fogyó Holdfázis idején szőrteleníts, mert így a visszanövő szálak egyre vékonyabbak és egyre kevesebbek lesznek, 3-4 év után teljesen eltűnik minden szőrszálad!
(Növekvő Holdfázis idején az epilálás megerősíti, dúsítja a szőrzetet!!!)
- epilálás után ne használj semmiféle krémet (ettől begyullad a bőrödön a sok kis kitépett szőrtüsző) hanem utána kamillás hintőporral szórd be a testrészt.
A fenti módszer nekem bevált : 3 év után teljesen és VÉGLEG eltűnt a lábamról és a karomról minden szőrszál.
A karomról alig 3-4 alkalommal szedtem le a szőrt, ott ennyi is elég volt.
Ne keseredj el, ha az első hónapokban még nem látsz látványos eredményt, kb. 6 hónapig elég nehéz kibírni egyik Fogyó Holdtól a másikig azt a 2-2 hetet...
Ezért ezt a módszert legjobb ősszel elkezdeni, mikor nincs strand-szezon, nadrágban nem látszik a szőrös láb.
De utána egyre könnyebb lesz, 6-8 hónap után már csak havonta 1x, 1-1,5 év után már 2-3 havonta kell epilálni, az utolsó évben már csak 2x egy évben, mire észreveszed, már nincs is mit szőrteleníteni! :D
Ezt a módszert a kozmetikusok is ismerik, de hülyék lesznek elmondani a vendégeiknek, mert akkor ők miből élnének meg?
Sok sikert! :D
Én fürdés után epilálok,akkor megpuhul a szőr és nem fáj annyira. A bokámtól kezdem,a térdig. Utána bekenem testápolóval.
Hintőport ne használj epilálás előtt,meg semmit se. Szerintem valami nyugtató krémet használj,kamillásat,körömvirágosat,aloe verasat,ami nyugtatja a bőrt. A hintőpor csak a nedvességet szivja fel,nem epilásás utánra való. Szerintem.
most akkor jó a hintőpor utánna vagy sem :D?
ez szerintem bőr függő
figyuzzatok én régen epiláltam a lábamat egyszer vagy kétszer, jessszus nagyon csúnya volt utána a lábam nagyon megijedtem ,de másnapra elmúltak a pöttyök amugy egyszer bekrémeztem utánna sábával majd a következő epilálásnál meg köömvirágkrémmel.akkor kezdett elcsúnyulni amikor kezdtek nőni a szőrök begyulladtak ,,természetes fénynél meg csúnya pöttyös volt az egész.:(
de amuyg nektek sima szép a bőrötök?vagy azért nektek is pöttyös egy kicsit? tehát látszódnak a szörtüszők?
egyik baártnőm epilálta a lábát,olyan szép volt ugy irigyeltem.egyelten egy pötty nem volt rajta
az enyém meg olyan sörtés..
1.hozzászólóhoz.!
ebben a hónapban 10.-25.-ig van fogyó hold ? ugye jól látom a holdnaptáros oldalon?
tehát akkor ebben a fázisban lehet igen amugy erről hallottam már..és régen használtam is ezt a módszert csak nem szőrtelenítéssel kapcsolatosan..te amuyg akkor semmivel nem kented be utánna? radiroztál hogy ne nljön be?
ez a fogyó holdfázis valami vicc??
elég hülyeség szerintem
így van jól láttad 25. lesz fogyó hold
amúgy nekem is az első nap pöttyös szokott leni a lábam,de másnapra elmúlik
Ez a fogyó holdfázisos dolog hülyeség.
Ráadásul az első válaszolónál már sokaszorra látom szóról-szóra ezt a válaszát, csak CTRL+C - CTRL+V... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!