Szeretnék átállni a gyantára, de mindenhol, az érzékenyebb területeken is. Adnátok tanácsokat?
Figyelt kérdés
tapasztaltabbaktól kérdezném, milyen fajta gyantát vegyek, ami megfelel az intim területekre is...tudom,hogy van rengetegféle meg hideg meleg meg mittudomén mik még :D valami olyan kellene, aminek egyszerű a használata de nem tesz kárt ha használom a puncimon és a fenekemen is...javaslatok?2010. jún. 18. 13:05
1/5 anonim válasza:
szerintem ezt a kérdést nem ide kellett volna tenned.... amúgy vannak kifejezetten bikinivonalra való gyanták is. pont nemrég vettem egyet. de valamennyire azért az is fáj, és nem tudsz ellene tenni. mindentől fájni fog. sajnálom. szokj hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
a fájdalommal nincs gondom :) nagyon magas a fájdalomküszöböm és úgy vagyok vele,hogy egy nő igenis tűrje a fájdalmat...inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy okoz e valamilyen kárt azokon a területeken, vagy mindegy, milyet veszek, mert csak a fájdalom a hátránya....
2010. jún. 18. 13:32
3/5 anonim válasza:
hát az amit az előbb mondtam, az nem tesz kárt. én a meleggyantától félek. egy ismerősöm már megszívta vele, aztán én azt nem merem. a lényeg amúgy, hogy kifejezetten erre a területre szánt gyantát vegyél, és használd az utasításnak megfelelően. bár nekem is kicsit néhol vérzett, mert elsőre bénáztam, de nem lettek sebek/kiütések rajtam.
4/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm :)
2010. jún. 18. 14:30
5/5 anonim válasza:
Vannak speciális intim gyanták. Én granulátumot használok ez meleg gyanta. Úgy működik hogy felmelegíted ujjal belenyúl és végighúzod egy kis részen, megvárod míg megdermed és letéped. Nem fáj annyira nem tesz kárt. Egy hátránya hogy csak kozmetikus szaküzletben esetleg fodrász kellékesnél tudod megvenni, de rendelhetsz netről is csak elég nagy kiszerelésben kapható. Én 0.5 kgosat veszek 2090,- ft ez persze változik. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!