Mit lehet tenne a szőrtüsző gyulladások ellen az intim területeken?
borotvától nekem is,gyantától is
epillátortól nem ,én azt használom és utána Safeguard szappannal tisztítom le
Szia! Tudom, hogy nem ezt a választ akarod hallani, de igyekezz minél kevesebbet borotválni! Én is hasonló cipőben jártam és semmi sem segített igazán.
A szőrtüsző elleni krémekben eleve nem hiszek, ami nálam talán kissé bejött, az a fürdőszivacs, olyan kis dörzsis, biztos tudod milyenre gondolok, ha azzal mosakodsz akkor talán a szálak nem "ragadnak be". Az én esetemben, miután felnőttebb fejjel ugyan, de átálltam a gyantázásra a kezdeti szőrtüsző gyulladások után mostanra szinte nulla lett a számuk! A borotválkozás a legrosszabb (bár a leggyorsabb) megoldás. A kamasz koromra visszagondolva szőr kérdés kapcsán megfogadtam, hogy ha lesz egyszer lányom, tuti kozmetikushoz viszem kapásból! :)
Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy milyen ciki ott feküdni a kozmetikusnál gondolj abba bele, hogy nem Te vagy az első és nem is az utolsó az adott kozmetikusnál hasonló problémával! :)
Köszi a válaszokat még jöhetnek!
Igen.. amúgy semmi bajom a kozmetikussal.. mármint nem vagyok szégyenlős vagy ilyesmi. De az a baj.. h oda azért gondolom kell vagy 1 centis szőr.. addig meg nem túl szép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!