Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy egy átlagnál picit csinosabb 28 éves nő egész életében csak 3-4 pasi próbálkozott?
szerintem akkor a csajjal valami probléma lehet.
Én is ismerek egy átlagnál csinosabb, magas, elegáns, okos, vicces nőt, aki most már 40 felé lehet, és szerintem szűz (a feleségem barátnője és szerinte soha életében nem volt pasija).
Egyszer a szingli sógorom pár sör után a jelenlétemben tréfásan nyomulni kezdett, és a csaj egyáltalán nem tudta lereagálni, valahogy nem tudja kezelni a férfiak közeledését...
Szóval vannak ilyen nők, a csinosak között is...
Van hogy a pasik be vannak sz..va egy bomba nő láttán, és inkább nem közelednek hozzá! Ez egyáltalán nem ritka, lehet vele is ez történt! Egyik nő akit ismertem pont így volt.. Én sem mertem volna közeledni felé egy normál helyzetben, mert esküszöm bomba nő volt, és én is megtorpantam egy pillanatra, de szerencsére az a 8 számjegyű összeg ami nálam volt segített egy picit! :)
Amúgy meg tök kedves is volt, és nem is értettem hogy mitől ijedtem meg mikor megláttam!
Jegyzem meg a barátom abszolút nem mert felé közeledni, hárított hogy most miért nem teszi, pedig nem úgy ismerem mint aki önbizalom hiányos!:D
persze, ha a 28 éve alatt egy toronyba volt bezárva.
amúgy nem! Max ami próbálkozások voltak, azt ő észre sem vette.
"Igaz interneten soha nem próbálkozott."
regisztráljon egy társkeresőre és 1 óra alatt bepótolhatja ami kimaradt az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!