Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen pasi, mint én, egész életében elégedetlen és boldogtalan lesz?

Figyelt kérdés

Huszonéves pasi vagyok. Adok a megjelenésemre, jó cuccaim vannak, a hajam is rendben van. Emellett jól is keresek. Viszont nem valami helyes, férfias az arcom, olyan, mint egy 16 évesnek (szakállt sem tudok növeszteni), és nem is nőttem magasra.

Ezekkel az adottságokkal tudok ugyan barátnőt találni, ha akarok, de csak olyat, aki számomra nem vonzó. Én a helyes arcú, igényes öltözködésű, nőies kisugárzású lányokhoz vonzódom, és amikor megpróbáltam "lejjebb adni", sosem voltam boldog a kapcsolatban.

Egy ilyen pasi mit tud csinálni? Nem tudok "kevésbé felszínes" lenni meg "lejjebb adni", mert ha valaki nem vált ki belőlem vonzalmat, azzal nem leszek boldog. De aki meg kiváltaná, annak én nem leszek elég jóképű.

2016. ápr. 1. 22:52
 1/9 VirágésBence ***** válasza:
46%
Hódíts intelligens, de az elvárásaidnak megfelelő nőket magabiztossággal és a belső értékeiddel.
2016. ápr. 1. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Vannak olyan lányok, akiknek kifejezetten a kisfiús arcú férfiak jönnek be. Ráadásul ez az évek múlásával csak előnyödre várhat, mert van aki 30 évesen már negyvennek néz ki, neked biztosan nem lesz ilyen gondod.
2016. ápr. 1. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd a csajok itt elsütik a szokásos közhelyeiket, de az igazság az, hogy a te korodban a nők kedvükre válogathatnak a pasik közül, ennek megfelelően a legizmosabb, legmenőbb, legférfiasabb pasikat választják. De megnyugtatlak, én is 10 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromhoz képest, ez 30 felett kifejezetten előnyös, főleg ha nem hagyod el magad, mert a biztos egzisztenciával rendelkező, jól kinéző pasi minden nő álma. Szal még egy pár év, míg levegőnek néznek, aztán fordul a kocka, te válogatsz a nők közül.
2016. ápr. 1. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:

mas nem

unja meg hogy Bencus minden bejegyzesnel osztja az eszt es kozhely paradet rendez?

2016. ápr. 1. 23:13
 5/9 A kérdező kommentje:
De mondom, nem nézek ki "jól". Hiába öltözködöm jól, a fejem egyszerűen nem fejlődött olyanra, mint a legtöbb pasié, ilyen madárarcom van. A haj is csak kicsit tud javítani a helyzeten. És megértem, hogy miért nem jövök be azoknak a lányoknak, akikre vágynék, de nem villanyoz fel az a gondolat, hogy az egész életem így fog eltelni.
2016. ápr. 1. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
Sajnos igen. Minden lánynak csak az számít, hogy jóképű és magas legyél.
2016. ápr. 2. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Tehát te attól vagy boldog egy párkapcsolatban, ha nagyon szép a barátnőd!?

Mindegy, ha hisztis, hűtlen, önállótlan, pénzéhes, van 7 gyereke, stb. Csak külsőre megfeleljen?

Fogsz majd változni, ha életed során kapsz pár pofont az ilyen cicababáktól.

2016. ápr. 2. 10:04
 8/9 A kérdező kommentje:
7, imádom az ilyen félremagyarázásokat. Nem, attól vagyok boldog, ha vonzónak tartom. Ehhez hozzátartozik az is, hogy szépnek tartsam, az ízlésem pedig kb. fedi azt, amit a legtöbb pasi szépnek tart. Az meg sosem volt probléma, hogy "belsőre" megfelelő lányt találjak, de az édeskevés, ha közben meg nem vonz, mint nő.
2016. ápr. 2. 10:12
 9/9 GipszI ***** válasza:

#7: Nem véletlen hogy sokan mondják a 'kulso megfog, belső megtart, jo szex hozzalancol' mantrát... Kapcsolat elkezdésekor igenis számít a külső, hiszen azt látod nem a személyiségét.

Kerdezo: Építs egzisztenciát, testet es személyiséget. Ha ezek megvannak akkor kezdj el társat keresni. Tudom sz*rul hangzik de ez van, az en tapasztalataim azt mutatják ez a három kell (es fog kelleni) ahhoz hogy normálisan kinéző normális szemelyisegu barátnőt talalj. A fentiek megteremtése ido, addig 'fog összeszorít es tűr' van ;)

2016. ápr. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!