Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen pasi, mint én, egész életében elégedetlen és boldogtalan lesz?
Huszonéves pasi vagyok. Adok a megjelenésemre, jó cuccaim vannak, a hajam is rendben van. Emellett jól is keresek. Viszont nem valami helyes, férfias az arcom, olyan, mint egy 16 évesnek (szakállt sem tudok növeszteni), és nem is nőttem magasra.
Ezekkel az adottságokkal tudok ugyan barátnőt találni, ha akarok, de csak olyat, aki számomra nem vonzó. Én a helyes arcú, igényes öltözködésű, nőies kisugárzású lányokhoz vonzódom, és amikor megpróbáltam "lejjebb adni", sosem voltam boldog a kapcsolatban.
Egy ilyen pasi mit tud csinálni? Nem tudok "kevésbé felszínes" lenni meg "lejjebb adni", mert ha valaki nem vált ki belőlem vonzalmat, azzal nem leszek boldog. De aki meg kiváltaná, annak én nem leszek elég jóképű.
mas nem
unja meg hogy Bencus minden bejegyzesnel osztja az eszt es kozhely paradet rendez?
Tehát te attól vagy boldog egy párkapcsolatban, ha nagyon szép a barátnőd!?
Mindegy, ha hisztis, hűtlen, önállótlan, pénzéhes, van 7 gyereke, stb. Csak külsőre megfeleljen?
Fogsz majd változni, ha életed során kapsz pár pofont az ilyen cicababáktól.
#7: Nem véletlen hogy sokan mondják a 'kulso megfog, belső megtart, jo szex hozzalancol' mantrát... Kapcsolat elkezdésekor igenis számít a külső, hiszen azt látod nem a személyiségét.
Kerdezo: Építs egzisztenciát, testet es személyiséget. Ha ezek megvannak akkor kezdj el társat keresni. Tudom sz*rul hangzik de ez van, az en tapasztalataim azt mutatják ez a három kell (es fog kelleni) ahhoz hogy normálisan kinéző normális szemelyisegu barátnőt talalj. A fentiek megteremtése ido, addig 'fog összeszorít es tűr' van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!