Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz a dohányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz a dohányosoknak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én nem dohányzóm de mikor ismerkedtem neten és kérdeztem hogy mi a kizáró ok egy férfiban a nők kb. 80 százalék a dohányzást kizáró tényezőknek.

Valóban ennyire nehéz ismerkedni egy dohányosnak vagy csak én futottam pont ilyen nőkkel össze.

2016. nov. 4. 14:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Inkább olyanoknak kizáró ok a dohányzás, akik nem dohányoznak. Egy dohányzó ember kisebb eséllyel utasít el valakit emiatt, mint egy nemdohányzó.

Nekem ráadásul a szervezetem is érzékenyen reagál dohányzók közelében, szóval nálam nem csak azért kizáró tényező, mert én sem dohányzom, hanem mert kellemetlen fizikai tüneteim is vannak dohányzó közegben. Emberileg nem tartom őket csak emiatt rosszabbnak, vannak dohányzó barátaim, ismerőseim, kollégáim, akikkel jóban vagyok, de együttélésnél ez már gondot okozna.

Nem tudom, hogy a dohányzóknak emiatt nehezebb-e ismerkedni, de kétlem, hogy valaki csak emiatt nem talál társat.

2016. nov. 4. 15:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Olyan értelemben igen, nehéz, hogy aki dohányoz, azt ált. nem zavarja az, hogy a másik nem dohányzik, de aki nem dohányzik, azt igenis zavarhatják a szagok pl. Engem is zavarnak, ezért nem is jönnék össze dohányossal, mert kb. hányingerem van a szagoktól... illetve van, aki félti az egészségét.
2016. nov. 4. 15:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Nos, az eddigi kapcsolataim jelentős része azért ment tönkre, mert a srác dohányzott. Én igyekeztem elviselni, de egy idő után rosszul voltam tőlük, a hányinger kerülget attól is, mikor az utcán valaki a pofámba fújja a megállóban, vagy felszáll mellém a buszra, és árad belőle ez a keserű égett bűz. Persze, nem mindenki olyan, mint én, sőt, szerintem elenyésző kisebbség tagja vagyok. Épp ezért szerintem nekem ezerszer nehezebb dolgom volt nem dohányzó párt találnom, mint dohányosoknak olyat, aki legalább elviseli a szagukat.
2016. nov. 4. 15:23
 14/24 anonim ***** válasza:
58%

nálam is kizáró ok...

F

2016. nov. 4. 15:34
 15/24 anonim ***** válasza:
58%

Egyetlenegy barátom volt, aki dohányzott. Közös megegyezéssel, (amit én kezdeményeztem, de átgondolva a dolgokat igazat adott)! Drasztikusan lecsökkentte a elszívott szálakat, a végére már csupán napi 4/5 szál volt a kreditje. Állítólag azóta is tartja és jobban érzi magát!

Őszintén szólva, a nemdohányzóknak és a tüdőbetegeknek a cigi " egy füstölgő - gyilkos - bűzrúd "..!!

Nem esik jól egy dohányost szájon csókolni..! Nem gyújthatna rá a közelemben, mert rosszul lennék. Nem az ő illatát érezném hanem a bagót! ( Igen, tudom, nem mind büdös.. de ez relatív.)

Arról nem is beszélve, hogy nem túl egészséges, akárki akármit is állít! :S :D

2016. nov. 4. 16:01
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem nem dohányzó nőként kifejezetten kellemes, sőt, izgató a füst illatú ruha.

Kifejezetten örültem mikor elkezdtem randizgatni egy dohányzó férfival. Persze ő meg megkért, hogy segítsek a leszokásban. :D

2016. nov. 4. 16:03
 17/24 anonim ***** válasza:
54%
Hát..nekem se kell dohányos, itt valaki leírta, hogy fizikailag van rosszul, én is. Könnyezik a szemem, nem kapok levegőt rendesen, ilyesmik. Egyszer bejött egy fiú mégis, cigizett. De nem lett vele semmi, de nem emiatt...
2016. nov. 4. 17:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Én nem dohányzó nő vagyok és baromi nehéz volt olyan férfit találni aki szintén nem dohányzik. Nekem kizáró ok teljes mértékig. Ha hülyének néznek érte, csak annyit mondok: kinek mi. Ha én nem akarom szagolni, szerintem teljesen jogom van hozzá. De van akit nem zavar. Szüleim között sem téma, pedig csak az egyikük cigizik.
2016. nov. 4. 18:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Jaj ez a kizáro ok. Ha valaki érdekel akkor nem azért rázom le mert dohányzik,akkor nem érdekel igazán.
2016. nov. 4. 19:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Én bárkit lerázok, ha dohányzik, akkor is, ha minden más téren passzolna. Egy bagós nem feltétlenül érzi magán, amit én. A közelemben ül bagós kolléga a munkahelyen, ha bejön cigiszünetről, csípni, fájni kezd a szemem, olyan is volt, hogy tüsszögni kezdtem vagy a fejem fájt, de neki mégsem mondhatom, hogy ne járjon ki cigizni a dohányzóhelyre, nem az irodában füstöl, csak a ruházata és a teste átveszi azt az egész felhőt, ami az én szememet és orromat irritálja. Elviselem bárhol máshol a lakásomon kívül, de nem tudnék dohányzó emberrel tartósan együttélni.

Korábban, mikor elkezdtem ismerkedni és először észrevettek, még nem volt kizáró ok, mert nem mozogtam olyan közegben, hogy lett volna tapasztalatom, a szüleim nem dohányoznak, nem volt sok dohányzó ismerősöm. Aztán kénytelen voltam húzni egy határt, mert rosszul érzem magam dohányos közegben. Nem emberileg van bajom a dohányzókkal, nem akarok senkit téríteni, mindenki döntse el maga, hogy dohányzik-e vagy sem, nem akarok senkit leszoktatni (egy kolléganőm le akart szokni a párja miatt, mert a párja nem szereti a cigit, pár hónapokig ment, ez tartott kb. 3 évig most a párja háta mögött ismét dohányozni kezdett). Megválaszthatom, milyen társat szeretnék, és ragaszkodom hozzá, hogy ne dohányozzon. Akkor is, ha sokan dohányoznak. Ha megalkuszom, én vagyok rosszul, és így meg nem tudnék felhőtlenül boldog lenni.

Ez van...

2016. nov. 4. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!