Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz a dohányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz a dohányosoknak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én nem dohányzóm de mikor ismerkedtem neten és kérdeztem hogy mi a kizáró ok egy férfiban a nők kb. 80 százalék a dohányzást kizáró tényezőknek.

Valóban ennyire nehéz ismerkedni egy dohányosnak vagy csak én futottam pont ilyen nőkkel össze.

2016. nov. 4. 14:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom,én dohànyzom és nem volt gondom a pàrtalàlàssal.

n24

2016. nov. 4. 14:53
 2/24 anonim válasza:
67%

Nálam is kizáró ok a dohányzás.

F

2016. nov. 4. 14:57
 3/24 anonim ***** válasza:
71%

Én is dohányzom és egy férfit sem ismerek, akit zavarna a dolog, egy rakás srácismerősöm is dohányzik és van barátnőjük, ha egy szórakozóhely mellett elmész, egy egész tömeg áll kint általában és minimum a fele dohányzik, a másik fele éppen nem vagy egyáltalán nem, de az égvilágon senkit nem zavar, ha a partnere éppen igen.

Ez olyan dolog, amit ha direkt erre figyelsz, lehet úgy tűnik, mindenkit zavar, de a valóságban meg ritka ennyire teljesen antidohányosokat kifogni.

2016. nov. 4. 14:57
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

Én cigarettázom, és emiatt soha nem kerültem hátrányba a többi nővel szemben.

21/l

2016. nov. 4. 14:59
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs.

Nálam is kizáró ok, de szerintem szép számmal vannak olyan lányok is, akiknek ez nem számít, a 80% túlzás.

6/24 anonim ***** válasza:
88%

Nekem, pasiként soha nem volt gond azzal, hogy cigizek.

Na persze, az a nő, aki utálja, eleve nem is közeledik úgy.

7/24 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség,hiszen alapból a nők 30%-a dohányzik...A maradék 70% meg sok mindent szeretne lófarkú herceget is fehér paripán akár, csak az a baj,hogy férfiaknak meg 48%-a dohányos. Szóval matematikailag simán össze fog jönni a dohányzó pali valakivel,ez nem kizáró ok.
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

Sosem volt hátrány, hogy dohányzom.

Nekem pedig teljesen mindegy, hogy a pasi cigizik-e.

L22

2016. nov. 4. 15:05
 9/24 anonim ***** válasza:
62%
Bár én férfi vagyok, de nálam is kizáró ok, ha dohányzik egy nő. Eszetlenül fizet egy egészséget károsító értelmetlen pótcselekvésért...
2016. nov. 4. 15:12
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. nov. 4. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!