Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz a dohányosoknak ismerkedni?
Én nem dohányzóm de mikor ismerkedtem neten és kérdeztem hogy mi a kizáró ok egy férfiban a nők kb. 80 százalék a dohányzást kizáró tényezőknek.
Valóban ennyire nehéz ismerkedni egy dohányosnak vagy csak én futottam pont ilyen nőkkel össze.
Nem tudom,én dohànyzom és nem volt gondom a pàrtalàlàssal.
n24
Nálam is kizáró ok a dohányzás.
F
Én is dohányzom és egy férfit sem ismerek, akit zavarna a dolog, egy rakás srácismerősöm is dohányzik és van barátnőjük, ha egy szórakozóhely mellett elmész, egy egész tömeg áll kint általában és minimum a fele dohányzik, a másik fele éppen nem vagy egyáltalán nem, de az égvilágon senkit nem zavar, ha a partnere éppen igen.
Ez olyan dolog, amit ha direkt erre figyelsz, lehet úgy tűnik, mindenkit zavar, de a valóságban meg ritka ennyire teljesen antidohányosokat kifogni.
Én cigarettázom, és emiatt soha nem kerültem hátrányba a többi nővel szemben.
21/l
Fogalmam sincs.
Nálam is kizáró ok, de szerintem szép számmal vannak olyan lányok is, akiknek ez nem számít, a 80% túlzás.
Nekem, pasiként soha nem volt gond azzal, hogy cigizek.
Na persze, az a nő, aki utálja, eleve nem is közeledik úgy.
Sosem volt hátrány, hogy dohányzom.
Nekem pedig teljesen mindegy, hogy a pasi cigizik-e.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!