Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya,sőt rengetegszer tituláltak már szépnek, kedves is vagyok. Érdeklődnek irántam srácok, de azok meg nekem nem kellenek. Aki már egy picit is tetszik, annak én persze nem. Sokszor azt is észrevettem, hogy tartanak tőlem. Nagyon szeretnék már egy férfit magam mellé, de olyan még nem volt, hogy olyannak jöttem volna be aki nekem is. Soha nem éltem még át, hogy várjak egy találkozót egy sráccal aki elhívott, és bejön nekem. Nem tudom bennem van-e a hiba. Elegem van már abból, hogy mindig olyanok után vágyakozom akiknél semmi esélyem, és abból is elegem van,hogy azokat meg le kell vakarnom akik nem jönnek be..
2016. nov. 2. 15:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz, nem egy olyan srácot ismerek, akikre ha ránéz az ember megakad a szeme rajtuk, csak épp ha megszólalnak romba dől az a bizonyos illúzió. Tehát nem csak a külsősegekre adok, az egyetlen kapcsolatomban ami volt, nem a külsőségek domináltak:)
2016. nov. 2. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Kicsit eltulzottnak érzem a kérdés megfogalmazást drágám. Hiszen mint mondtad kellesz a férfiaknak csak nem azoknak akik neked kellenének. Sajnálatos h egyedül vagy de sokan mások is akiknek még ennyijük sincs mint neked. És nem feltétlen a fogyatékos v torz emberekre rondákra gondolok. Remélem azért hamarosan megtalálod a neked valót. F/23 aki tényleg nem kell senkinek :)
2016. nov. 2. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:

- Azért, mert csúnya vagy, felszínes, és kiállhatatlan.

A kérdező kommentje: de hát hé, nem is ismersz, miért mondasz ilyeneket?

- Naugye. Akkor az alapproblémádat mégis hogy tudná itt megválaszolni bárki is?

2016. nov. 2. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!