Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya,sőt rengetegszer tituláltak már szépnek, kedves is vagyok. Érdeklődnek irántam srácok, de azok meg nekem nem kellenek. Aki már egy picit is tetszik, annak én persze nem. Sokszor azt is észrevettem, hogy tartanak tőlem. Nagyon szeretnék már egy férfit magam mellé, de olyan még nem volt, hogy olyannak jöttem volna be aki nekem is. Soha nem éltem még át, hogy várjak egy találkozót egy sráccal aki elhívott, és bejön nekem. Nem tudom bennem van-e a hiba. Elegem van már abból, hogy mindig olyanok után vágyakozom akiknél semmi esélyem, és abból is elegem van,hogy azokat meg le kell vakarnom akik nem jönnek be..
Honnan tudok, hogy semmi esélyed náluk? Próbálkoztál náluk vagy csak vártad a sültgalambot?
2016. nov. 2. 15:22
2/13 anonim válasza:
Hát szóval kellenél a férfiaknak, csak nem azoknak, akik neked kellenek :D
Egyébként nagy számok törvénye. Ha 20 férfi próbálkozik nálad, és senki se jó, akkor benned van a hiba. Fordítva ugyanez, ha 20 lánynál próbálkozom, de senkinek se kellek, akkor velem van a hiba. Mindketten hibások vagyunk. Pacsiiii 23/F
2016. nov. 2. 15:26
3/13 anonim válasza:
Hidd el, a legtöbb egyedülállónak ez a problémája, hogy olyan tetszik neki, akinek ő nem és fordítva. Nincs ezzel baj, csak az idő megy. Most vagy vársz a csodára, vagy adsz valakinek egy esélyt, lehet pozitív csalódás ér. Engem is tituláltak szépnek (és most nem anyámra gondolok), aztán mégis. Ez elég szubjektív. Meg aztán lehetsz te szép, ha fejben valami nem stimmel.
2016. nov. 2. 15:52
4/13 anonim válasza:
A hozzád hasonló felszínes lányokban az az egyetlen pozitívum, hogy legalább a naiv, aranylelkű és normális értékrenddel bíró pasik (akik benneteket legalább megbecsülnének) lelki világát nem teszitek tönkre azzal, hogy nem mentek bele egy érdekkapcsolatba és ennél fogva az első adandó alkalommal (amikor felkeltitek a 190 centis kreolbőrű szexisen borostás Armando figyelmét) nem dobjátok el őket. Tartsd meg jó szokásodat és kergesd tovább az álmaidat! A nagy számok törvénye alapján egyszer úgy is rád talál az "Ideál", csak aztán nehogy az legyen, hogy pár hetes cukormázas hét után következzen egy nagy csalódás és azzal majd lehet megint hangoztatni a jól csengő "Minden pasi egy szemét alak/Én senkinek nem kellek" lózungokat.
2016. nov. 2. 16:07
5/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! :)
Nagyon örülök, hogy ennyire megy az általánosítás, de azért engedd meg, hogy kijavítsalak:) Azért mert az igazira várok, nem jelenti azt, hogy egy felszínes p*csa vagyok, csak azért mert a legtöbb értelmesnek nem hívható csaj az ilyen "ki vagyok mi vagyok" b*zi gyerekekre mennek. Ugyan mi értelme lenne összejönnöm egy olyannal, aki nem jön be, az ő meg a saját életemet is ugyanúgy megkeseríteném egy ilyen döntéssel:) Komolyan mondom, már azt vártam mikor jön a "csak a pénz kell neked is" szöveg. De az írásod alapján ki merem következtetni, hogy egy megkeseredett egyedülálló férfi lehetsz, aki a kutyának nem kell, és Gyakorikérdéseken éli ki magát. Remélem nem voltam túl őszinte:)
Üdv.
2016. nov. 2. 16:22
6/13 anonim válasza:
Nem akarok vitába bonyolódni, de a kérdésedből egyértelműen az jön le nekem, hogy nálad elég magasan van a mérce. És ez a probléma, nem az, hogy nem találsz olyan pasit, aki neked is tetszene, mert az tényleg evidens, hogy mindenkinek van egy alap ízlése. Tudod rengeteg jó megjelenésű, intelligens (DE NEM ÁLOM MODELL!) férfi mászkál az utakon és ne mond már, hogy te, egy állítólagos szép csaj, nem vagy képes vonzalmat kelteni egy olyan kaliberű pasiban, aki a legtöbb nőnek bejön. Már pedig ebből a fajtából elég sok egyedülálló van, hidd el!
2016. nov. 2. 16:34
7/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, még mindig jobb az, ha a vonzalmat keresem, és egy olyannal állok össze, aki már első pillanattól kezdve megfogott valamivel, minthogy minden héten más férfival kavarok/jövök össze, kihasználom őket, vagy csak épp szex hiányom van. Ne haragudj ha az előbb kissé nyers voltam, csak elegem van ezekből a sztereotípiákból.
2016. nov. 2. 16:40
8/13 anonim válasza:
Legalább normálisan bevallod, hogy mi van, és nem kamuzod be, hogy senkinek nem kellesz, mint itt néhányan. Valószínű, hogy akik neked az eseteid, a nők nagy részének szintén azok, és ez miatt nagyon válogatnak ezek a férfiak. Gondolom elveszel a tömegben az ő szemükben, hiába vagy szép.
2016. nov. 2. 16:44
9/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor egyedül maradok örökre ez van :D
2016. nov. 2. 16:47
10/13 anonim válasza:
Nem maradsz egyedül, ne fesd az ördögöt a falra! Írnék privit, hogy hátha én, de gondolom én lennék a 863. delikvens, és én inkább elhatárolódom az effajta ismerkedéstől. :P
Mindenesetre ne adj olyan sokat a külsőségekre, ne menj az árral, ne legyél te is birka! A külső úgyis változni fog, viszont aki belül egy hulladék, az az is fog maradni - a belbecs sokkal inkább állandó, mint a külső. Illetve nem a hibákat keresd a másikban, hanem a szépet. Volt egy barátnőm, csúnya, aránytalan, hurkás segge volt, na de a szemei? Inkább a szemét néztem, és hibátlan volt rögvest! Tehát ne vesd el a sulykot, bizonyára egyszer megkérdőjelezhetetlenül összeakad valakivel a tekinteted - csak semmiképp se azt keresd benne, hogy mi nem tetszik! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!