Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a férfiaknak, mert túl nagy igényeim vannak magamhoz képest? Igaz lehet ez?
Én a vékony lányokhoz vonzódom. Pár plusz kiló még ok, de 10+ már nem. Nem azért, mert finnyás volnék, hanem csak egyszerűen ők jönnek be.
Szóval biztos sok férfinél már kizáró ok a túlsúly. Tapasztalataim szerint is nagyobb részüknek a vékony testalkat jön be. De van egy részük is, akiknek nem amúgy.
Hát, én az előnytelen külsejű pasiknak is azt szoktam mondani, hogy ne a bombanőknél próbálkozzanak, ez nyilván fordítva is igaz... ugyanakkor te már leírtad, hogy nem is top 10-es pasit akarsz, szóval ez kipipálva.
Amit én láttam a környezetemben, az pl. az, hogy az illető fiú és (nagyobb darab)lány sokáig egy társaságban mozgott, jó haverok, aztán barátok voltak, végül össze is jöttek. Tehát nem párt kerestek, csak idővel egymásba, egymás "bensőjébe", személyiségébe szerettek bele. Onnantól pedig a külső már sokadlagos tényező, ill. akit szeretünk, annak a külseje is vonzóvá válik számunkra - ez tényleg így van.
Konkrét tanácsot sajnos nem tudok adni, de én azt látom, hogy ha vkinek a külseje nem túl előnyös, akkor nem azzal "kell" párt találni, hanem a belsővel. Csak az ugyebár időigényesebb és kevésbé célirányos: úgy értem előnytelen külsővel vadidegeneket leszólítani nem túl szerencsés, hiszen egy idegen csak a külsőt látja. Ettől még nem sz..rok meg felszínesek az emberek, ez csak tény. Ellenben a társaságba járás, baráti kör bővítése, úgy összességében a szociális élet megléte nagyban növeli az esélyeket a pártalálásra.
Őszinte leszek hozzád.
Én sajnos bármennyire is megszeretek egy kövérebb lányt, nem igazán tudnám kiélni vele a szexuális vágyaimat. Nem tehetek róla, nem én akarom, hanem nálam az úgy nem működik. Egyébként ennek a fajta elhízásnak, hogy nem tudod tartani a súlyod, valószínűleg valamilyen hormonális gondok miatt lehetnek. Létezik ilyen, ismerek hozzád hasonlót és megoldották az orvosok neki, nagyon szép formás lány lett belőle. Van egy másik lány is, aki meg akármennyit evett, nem tudott hízni és nagyon vékony volt. Ugyanez volt a baja és szépen összerakták :)
De hogy mondjak egy igazán pozitív dolgot is, egyik barátommal voltunk 1-2 napja bulizni és egész este azt mondogatta, hogy neki megvolt ez meg az a kövér csaj is és nem érti hogy lehet ilyen szép az arcuk meg ilyenek :D Ott is volt egy ilyen kövérebb csaj aki nekem pl. nem jött be de két haverom is ráhajtott és mindegyik normális amúgy, átlagos inkább testalkatra vagy az egyik vékonyabb. Szóval szerintem nagyon nem kéne feladnod :)
Vannak pasik, akik kifejezetten imádják a dundi csajszikat. Nekem is van két pali ismerősöm, mindkettő odavan a feleségéért és vissza). Nem azt mondom, hogy botsáska a palijuk, de nekem még a nagyon vékony kategóriában vannak, és nem az átlagosban.
Zének igaza van, ez hormonális probléma lehet, ha írsz egy privit, akkor adok egy endokrinológiai elérhetőséget ;) PCOS, IR, pajzsmirigy vagy bármelyikük ötvözete is lehet a háttérben (én 162 centimmel közeledtem a 70 kilóhoz, most átlagos súlyom van, de egy életen át tartó diétát folytatok és a mozgás mindig az életem része volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!