Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem kellek a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kellek a férfiaknak, mert túl nagy igényeim vannak magamhoz képest? Igaz lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindig sikertelen voltam a párkeresésben, voltak rövidebb-hosszabbtávú kapcsolataim persze, de soha nem olyan férfiakkal akik tetszettek volna, inkább megalkudtam, a lelki összhangra koncentráltam. De kaptam egy túl őszinte kritikát, ami felnyitotta a szemem, hogy talán igaza van az illetőnek. Szerinte velem van a baj, a külsőmmel. Azzal hogy kövér lány/nő voltam mindig, és ez olyan hiba amit nem sok férfi fogad el. Miért választana valaki engem, ha van esélye a vékony, kerekseggű, feszes combú lányoknál, akik felveszik a miniruhát nyáron, akikre jó ránézni, aki felizgatja őket meztelenül. Míg én mit tudok felmutatni? Hiába sminkelem magam, hiába van szép arcom, hiába szép a hajam, vagy öltözködöm ízlésesen, a férfiak szemében mindig egy alsóbb kategória leszek, akikre csak azok fanyalodnak rá akik maguk sem vonzóak, és nincs más lehetőségük. Szerinte ha ilyen igényeim vannak, hogy olyan pasi kell aki tetszik, akkor változzak meg külsőre. De én ezt így furának tartom, hiszen én sem az izmos, magukkal törődő férfiaknál próbálkoztam soha, hanem az átlagos testalkatúaknál. Nekem mindegy hogy vékony izomtalan, vagy kicsit mackósabb alkat, mindig az arc a kisugárzás ami megtetszik valakiben, de mégsem vagyok nekik elég jó. Most ez tényleg így van, hogy egy átlagos férfinak is alap elvárás az, hogy egy nőnek jó teste legyen? És csak a kimondottan csúnya férfiak érik be a szép arcú telt nőkkel? 164 cm 72 kg vagyok, mindig ilyen alkat voltam tiniként is, szóval nem tudom milyen a másik oldal. Ezer fogyókúrán, életmódváltáson vagyok túl, de az egyetlen tapasztalatom, hogy megtartani nem tudok 68 kg nál kevesebb súlyt, csak örök lemondással éhezéssel, sporttal. Ahhoz hogy ilyen legyek mint most, már van egy pár lemondás, korlátozás, ha nem akarok tovább hízni. Nekem ez is bőven elég,úgy döntöttem nem fogom szenvedéssel, örökös harccal eltölteni az életemet emiatt. Szóval lehet meg kellene elégednem a számomra nem vonzó férfiakkal, és nem az elérhetetlent kergetni? Végülis már lassan családra vágyom, nem is a külső az elsödleges szempont.
2016. jún. 20. 17:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én se vagyok vékony,sőt,a közönségemet mégis megtaláltam mindig.Volt a pasijaim közt kifejezetten helyes is.Mondjuk annyiból szerencsés vagyok,hogy pl. nem csak s e gg re hízok,hanem mellre is-de inkább az utóbbira-.Még nem is sminkelek.Amúgy a pasik csak hallgassanak,mert nem egy,nem kettő alapból elég gány kinézettel Mila Kunisra meg Emily Ratajkowskira verik a szerszámukat és alább nem adják.Tisztelet a kivételnek,persze! Ha átlagos alatt pl. Cristiano Ronaldo kaliberű arcra gondolsz,vagy Chris Hemsworthra,akkor van miből leadni,hogy ha nem különösebben szép az arcod.Ha nem,akkor látatlanban csak annyit mondok,hogy tanuld meg első sorban elfogadni magadat és ha úgy érzed,hogy boldoggá tenne,akkor ez után fogyj le.A fogyás önmagában nem segít az emberen,ha csak nem hiperextrovertált és ki van éhezve a környezete elismerésére. Szóval először is a kulcs az,hogy fogadd el magadat és csak utána fogyj le,ha úgy érzed,az hiányzik a boldogulásodhoz.Én is fogytam le az önutálat ellős közepén és semmi pozitív hatást nem éreztem,ugyanúgy utáltam magamat,mint előtte.Utána kikésérleteztem,mi áll jól nekem ruhában meg frizurában,na meg szemüvegkeretben,na meg a humoromon is csiszoltam.Hosszú út volt,de megérte.

22/N

2016. jún. 20. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!