Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a férfiaknak, mert túl nagy igényeim vannak magamhoz képest? Igaz lehet ez?
Én se vagyok vékony,sőt,a közönségemet mégis megtaláltam mindig.Volt a pasijaim közt kifejezetten helyes is.Mondjuk annyiból szerencsés vagyok,hogy pl. nem csak s e gg re hízok,hanem mellre is-de inkább az utóbbira-.Még nem is sminkelek.Amúgy a pasik csak hallgassanak,mert nem egy,nem kettő alapból elég gány kinézettel Mila Kunisra meg Emily Ratajkowskira verik a szerszámukat és alább nem adják.Tisztelet a kivételnek,persze! Ha átlagos alatt pl. Cristiano Ronaldo kaliberű arcra gondolsz,vagy Chris Hemsworthra,akkor van miből leadni,hogy ha nem különösebben szép az arcod.Ha nem,akkor látatlanban csak annyit mondok,hogy tanuld meg első sorban elfogadni magadat és ha úgy érzed,hogy boldoggá tenne,akkor ez után fogyj le.A fogyás önmagában nem segít az emberen,ha csak nem hiperextrovertált és ki van éhezve a környezete elismerésére. Szóval először is a kulcs az,hogy fogadd el magadat és csak utána fogyj le,ha úgy érzed,az hiányzik a boldogulásodhoz.Én is fogytam le az önutálat ellős közepén és semmi pozitív hatást nem éreztem,ugyanúgy utáltam magamat,mint előtte.Utána kikésérleteztem,mi áll jól nekem ruhában meg frizurában,na meg szemüvegkeretben,na meg a humoromon is csiszoltam.Hosszú út volt,de megérte.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!