Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok elég jó a férfiakna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elég jó a férfiaknak. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, sőt, nem taszító az arcom sem, nincs rajzolt szemöldököm, lenőtt hajam, semmi természetellenes nincs rajtam, nyitott is vagyok, bárkivel elbeszélgetek, a tapasztalatok alapján pedig buta sem vagyok, ami miatt nem akarnának velem szóba állni. Ha állítólag a férfiaknak olyan kevés elvárásuk van, én miért nem felelek meg senkinek? Miért van az évek óta, hogy gyakorlatilag senki nem akar engem? Mit kell tennie egy nőnek, hogy elég jó legyen a férfiaknak?
2016. jún. 16. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán nem jársz olyan helyekre, ahol esélyt adsz a férfiaknak arra, hogy ismerkedjenek veled. Mert 99%, hogy nem úgy fogod megismerni életed párját, hogy mindketten ugyanazt az utolsó joghurtot szerettétek volna elvenni a Tescóban. :)
2016. jún. 16. 12:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Hova kéne járnom? Koncerten, buliban nem érdeklek senkit. Az utcán sem. Hol kéne akkor ismerkednie az embereknek?
2016. jún. 16. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Rajtam sincs semmi természetellenes férfiként. Mondják jól nézek ki, tanult vagyok, kedves; mégsem kellek senkinek. Bár én tudom az okát is miért... Mert nem ismerek senkit sem. :D

Lehet neked is ez a bajod.

2016. jún. 16. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindjárt érkezik a levéldömping kérdező, készülj fel :)

Amúgy látatlanban nem tudja senki sem megmondani, hogy miért lehet ez veled kapcsolatban.

2016. jún. 16. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy akárhány férfit is látsz meg, mindnek van barátnője, vagy akinek nincs is, az nem nyitott az ismerkedésre. Most erről ők nem tehetnek és nem is okolhatod őket.
2016. jún. 16. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Amelyik férfinak elég jó vagy, az nem elég jó neked. Vidd lejjebb a mércét!
2016. jún. 16. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy öltözködsz? Lehet nem elég nőies a megjelenésed és elveszel a tömegben. Nem kell kihívónak lenni de nem is sportcipő meg farmer. Lehet nem vagy csúnya de ha átlagos az alkatod és az arcod akkor valamivel fel kell dobnod magad. Szép frizura, lágy smink, csinos megjelenés sokat számít. Illetve fontos a kisugárzás. De mi ezt tudjuk neked milyen. Meg az is számít mennyire tűnsz szimpatikusnak, ha komoly vagy és zárkózott akkor kevésbé akarnak közeledni. Viszont ha mosolyogsz sokat és a testbeszéded is azt közvetíti hogy nyitott vagy akkor nem lehet gond, biztos meg fognak környékezni.
2016. jún. 16. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
A falusi parasztknak tényleg kevés az elvárása. Nekem sok, de cserébe én is tudom ezt nyújtani. :)
2016. jún. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!