Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok öltözködni, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok öltözködni, ezért ömbizalmam sincs, mit tehetnék? 27 F

Figyelt kérdés
lányok linkelhetnétek ruha stilusokat,mik tettszenek nektek
2016. jún. 14. 09:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nem linkelek. Az önbizalmad nem a ruhától jön meg.

Egy jó pszichológus segíthet felépíteni és megerősíteni a belső tartásod, és elhiheted, nőként mondom, hogy akkor izzadt pólóban, koszosan is magabiztos leszel. Mert ez süt az emberből.

2016. jún. 14. 09:46
 2/23 anonim ***** válasza:

En nem nagyon hiszek az elso válaszolónak, mert azt gondolom, hogy az önbizalom kérdése nem egy olyan dolog ami pszichológust igényel, főleg ugy, hogy itt számtalan kérdés volt, hogy jártam szakemberhez éveken at de meg mindig semmi eredmény. Illetve, azzal, hogy a felelősséget atpassszolod egy másik személynek borítékolható a bukás.

Ket dolog, az elso. Nem a ruha teszi az embert hanem a test, mivel, ha egy olyan ruha van rajtad ami éppen nem a te stílusod akkor feszengeni fogsz. Igy ha az önbizalomnovelest a külsővel akarod kezdeni, akkor sport+táplálkozás egy ev alatt, ha kitartó vagy egesz jo testet össze lehet hozni.

Második, ugyanez volt a problémám nekem is, kiválasztottam, azt az exemet aki a legjobban oltozkodott, s elvittem vásárolni, cserébe vettem neki egy ruhát. Ez nem ciki, mindenki másban jo, vettünk 7-8 ruhat amikben el tudok menni egy randira. Azt javaslom, ha van olyan ismerősöd aki akar turkálókbol jol öltözködik, akkor kérd meg, ha van egy kis ideje segítsen mar neked az oltozkodesben, vagy írd ki az öltözködés részben nem-e segítene valaki pénzért.

2016. jún. 14. 10:24
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Én tudok neked segíteni öltözködésben
2016. jún. 14. 10:31
 4/23 A kérdező kommentje:

ma 09:46

" izzadt pólóban, koszosan is magabiztos leszel."

Na igen megnézném hogy mennyire bújnának hozzám a csajok izzadt testszaggal,te eléggé aberált lehetsz..

2016. jún. 14. 10:53
 5/23 A kérdező kommentje:

"ha egy olyan ruha van rajtad ami éppen nem a te stílusod akkor feszengeni fogsz"

igen ez igy van

2016. jún. 14. 10:54
 6/23 anonim ***** válasza:
30%

Amelyik pszichológus hagyja, hogy átpasszold rá a felelősséget a saját elszúrt életedért, az nem jó szakember. Ahogy az az alany sem akar igazán változást, aki azt hiszi, majd a segítő megoldja helyette a saját problémáit.

Aki meg azt hiszi, hogy öltözködési és divattippekkel meg lehet menteni egy töketlen 27 évest attól, hogy szembe nézzen azzal, hogy még nem nőtt fel, az linkeljen csak Guccit nyugodtan! :) Sok sikert, öcsi! N32

2016. jún. 14. 10:58
 7/23 anonim ***** válasza:
Akkor ne öltözködj.
2016. jún. 14. 11:17
 8/23 A kérdező kommentje:

ma 10:58

Ma a divat a mérvadó,a külsőre mennek a nők..

2016. jún. 14. 11:31
 9/23 anonim ***** válasza:

Most én hiába linkelek be gy fotót, amin van egy jó pasi jó cuccokban, ha neked azok a ruhák úgyse jönnek be. Vagy nem állnak jól. Meg hát nem is nekem akarsz tetszeni, feltételezem.

Magadnak kell megtalálnod a stílust, ami a tied, amivel magabiztos vagy, nem feszengsz, laza tudsz lenni és természetes.

De legyen.

[link]

Ő jól néz ki ezekben a cuccokban, mert ez a stílusa, de te nem biztos, h tudnád viselni.

2016. jún. 14. 11:53
 10/23 A kérdező kommentje:

ma 11:53

v nyakú polokat nem szeretem,és a kabát még tettszik is,de 40 fokos melegbe csak nem viselném

2016. jún. 14. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!