Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a barátnőm miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőm miért nem akar úgy öltözködni, hogy mások is megnézzék?

Figyelt kérdés
Kicsit kihívóbban.
2016. márc. 5. 21:25
1 2
 1/12 VirágésBence ***** válasza:
100%
Te miért akarod, hogy a barátnőd úgy öltözzön?? Egyébként mert nem az ő stílusa, nem szereti mutogatni magát, nem szereti, ha megnézik, nem szeret feszengeni stb.
2016. márc. 5. 21:26
 2/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Miert öltözne ùgy, ha nem érzi jòl magàt kihívò ruhàban? Mert te ezt akarod? Ja, értem.

Ha ő akarnâ, hogy olyan légy, amilyen nem vagy, mit szòlnàl?

2016. márc. 5. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Azért amiért Te nem veszel fel tangát pl?
2016. márc. 5. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha "trófea barátnőt" akarsz, akivel felvághatsz a környék kanjainál, akkor keress egy olyat, aki főleg a pénzedért van veled.

A válasz meg egyszerűbb, mint hinnéd: mert ilyen ruhákban érzi jól magát.

2016. márc. 5. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
8%

Van, aki nem szereti a feltunest.

De azert ravezetheted. Mi van, ha veszel neki vmi csinosabbat? Kezdd egy kivagottabb feszulos felsovel.

Az en baratom is elvezi, ha megneznek. Megertelek.

N

2016. márc. 6. 01:11
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

Tudod,az van a kirakatban,ami eladó!

Miért nem örülsz inkább annak,hogy nem egy r ibanccal vagy együtt?!

2016. márc. 6. 04:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert kapcsolatban van. :D
2016. márc. 6. 10:30
 8/12 Titusztitusz ***** válasza:
25%
Nagy valószínűséggel önbizalom hiánya van...
2016. márc. 6. 10:53
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:
36%

MErt bizonyára nincs szüksége arra, hogy mások megnézzék. Lehet, hogy elégedett a jelenlegi ruháival, lehet, hogy zavarban lenne, ha sokan megbámulnák, vagy egyszerűen csak nem szereti, ha bámulják.

Semmi közöd ahhoz, hogy a barátnőd hogyan öltözködik.

2016. márc. 6. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Megértelek.Én is szeretem ha az adott barátnőm csinosan tényleg nőiesen öltözködik.Felvágás más kanoknál... Szeretem ha megnézik az adott barátnőmet nincs abból semmi.Az pedig nem igaz,hogy amelyik nő úgy öltözködik mint amilyet te elvárnál az már egyből pénzéhes k..va is.Ez általánosítás.A kihívó meg nem biztos,hogy egyenlő a tedd ki teljesen a melled meg a feneked dologgal.Én is szeretek jól öltözködni-igaz én így érzem jól magam.A másik a hogy éreznéd magad ha ő kérne olyan dologra,hogy úgy öltözz ahogy te nem szeretnél.Nálam egyik kapcsolatomban az akkori barátnőm elmondta szerinte milyen dolgok állnának jól nekem adott tanácsokat mit vegyek ha vásárolok.És mi tetszene neki rajtam.És örültem neki sőt igényeltem is a dolgot.Persze ami nagyon nem jött be azt mondtam.Ettől van saját stílusom is és mégis szeretnék tetszeni az adott barátnőmnek ruhaügyileg is.Én ilyen vagyok de mindenki más.Nekem nem jön be a nagymama stílus ennyi.
2016. márc. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!