Volt rocker korszakod tizenévesen? Megmaradt, vagy kinőtted? Ha a gyereked kezdene rockerként, vagy akár gothként, öltözködni, mit szólnál?
Volt, kinőttem.
Semmit se szólnék :)
Volt és nem "nőttem ki". Szerintem az ember csak azt növi ki, amit divatból szed magára. Az akkori társaságom még mindig rock és metál zenét hallgat, pedig már 30 körüliek vagyunk. Koncertre is járunk, ha úgy adódik. Az öltözködés egy idő után már nem számított igazán, egyikünk sem jár rózsaszínben, de a külsőségek már nem számítanak különösebben. Tinikorban a csoportba tartozás a lényege szerintem a messziről felismerhető ruházatnak (minden stílusnál), de a mi csoportunk jó 15 éve állandó. Egyébként úgy gondolom mindannyian normális emberek lettünk (és voltunk is), mindenki reál szakon végzett, akad aki a doktoriját csinálja, többségében jól fizető állás, lakás és fix párkapcsolat jellemző a társaságra. Persze ez utóbbiakat csak a "statisztika" miatt soroltam, számomra ami igazán fontos, hogy mindig, mindenben számíthatunk egymásra.
Ha a gyerekem kezdene bele? Örülnék neki, de az igazi kérdés, hogy milyen társaságba kerül. Van "alja" és "teteje", mint minden stílusnak. Egyébként felőlem azt hallgat, ami neki tetszik.
Akkor most megtöröm a sort, mert nekem nem volt.
De ha a gyerekemnek ez a stílus tetszene, az nekem teljesen rendben lenne, elvégre is nem mondhatjuk meg más embernek, hogy mit szeressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!