Volt rocker korszakod tizenévesen? Megmaradt, vagy kinőtted? Ha a gyereked kezdene rockerként, vagy akár gothként, öltözködni, mit szólnál?
Nem nottem ki. Felnottem, nyitottabb lettem mas mufajokra, de az igenyessegbol ahogy akkor sem, most sem engedek. Gyerekkoromban lattam, hogy nem a lobonc, meg a borgatya a lenyeg: kemia tanarom jo negyven felett massziv metallicas volt, jol szitualt info tanarom gimiben pedig hard rock vonalat vitte.
A goth inkabb divatbohocsag volt mar a mi idonkben is, akar csak a gruftik. A divat meg jon- megy, nem izgatna a gyerekem e miatt. Inkabb az erdekelne, milyen tarsasaggal log.
Énis igy vok belsö meg maradt külsőbe már nem látszik.pedig most el durvultam:D F/28
Titkolt ellenálás.Romantikus eröszak.nemzeti hang..(kárpátia nem)
De jo néha régieket is halgatni ossian,p mobil,dinamit
"Meg születem hogy tisztán láss igy lesz meg a fel tàmadás"
/ titkoltellenállas/
Volt, de inkább az emo dominált. Külsőségekben mondhatni kinőttem, még mindig imádok feketét hordani, de már inkább nőiesebben, nem tramplin, mint régen.
Zenében és gondolkodásmódban még mindig meghatározó, de már kezdem érettebben látni a dolgokat.
Semmit nem szólnék, legyen aki akar.
21N
Volt és még mindig van, bár én leginkább a punkzene felé húztam mindig is. Anno hipóztunk pólókat meg szaggattunk-foltoztunk gatyákat, de már csak farmerban és fekete pulcsikban járkálok. A bakancs/tornacipő és a színes hajam (tarajam sose volt) maradt csak meg. Meg a koncertek, csak ritkábban jut rájuk időm, és már nem is utazok értük olyan messze. Az meg, hogy a leendő gyerekem mit fog csinálni, az ő dolga, amíg vigyáz magára. De azt azért remélem, hogy ő csak otthon fogja átszúrni a fülét. :D
24/N
Igen :) de jó is volt :) mindig feketébe jártam,tornacipő,acélbetétes bakancs,koncertek,fesztiválok,imádtam.
Most 28 éves vagyok,családom van gyerekem,teljesen normálisan öltözködöm,ma már nem vennék fel bakancsot,nőiesen,csinosan öltözködöm.A rock zenét,metált még mindig nagyon szeretem.Nem szólnék semmit ha a gyerekem rocker lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!