Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok öltözködni, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok öltözködni, ezért ömbizalmam sincs, mit tehetnék? 27 F

Figyelt kérdés
lányok linkelhetnétek ruha stilusokat,mik tettszenek nektek
2016. jún. 14. 09:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha neked 27 évesen másnak kell hogy megmondja mit vegyél fel, akkor szerintem nem a ruha a te igazi bajod.

Továbbá ha szerinted talpig kinyalt kikent kifent divatmajomnak kell öltöznöd, hogy észrevegyenek a nők, akkor gondolom miféle ízlésed lehet a nők terén.

De ha már így kérdezted, igényes de egyszerű ami nekem tetszik. Egy ing, plusz valamilyen normális nadrág (nem koptatott tinis, hanem normális), és kb ennyi. Legyél tiszta, ápolt.

[link]

Ha helyes pasi vagy, akkor ennyi elég lesz egy átlag csinos lánynak, ha meg nem vagy az akkor....tudod van a mondás hiába öltözteted a majmot selyembe attól még majom marad.

2016. jún. 14. 12:09
 12/23 A kérdező kommentje:

ma 12:09

Szóval akkor aki nem helyes akkor akassza fel magát?

2016. jún. 14. 12:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem ne akaszd fel magad véletlenül sem.

De sokan vannak abban a tévhitben, ha magukra aggatnak mindenféle márkás göncöt meg magukra locsolnak egy csomó parfümöt akkor pikk pakk álompasi lesz belőlük. Ezzel csak annyit akartam mondani hogy senki nem a ruhától lesz jó kinézetű. De ugyan ez elmondható a nőkről is. Hiába a legdrágább ruha, meg simnk, múkarmok, ha csúnyácska szegény, akkor max dob rajta. Aki meg csini az hidd el egy egyszerű farmer+blúz kombóban is az....

Öltözz igényesen mint mondtam, meg legyél ápolt, hozd ki magadból a maxot, de ne ülj fel a mádia baromságának miszerint akkor vagy valaki ha xy márka fityeg rajtad, és díszb.inak vagy öltözve (már elnézést a kifejezésért)

Persze ha te olyan nőre vágysz aki nonstop egy plázamacsek kinézetű és a külseje körül forog a világ, akkor felejtsd el amit írtam, hanem kapd elő a bankkártyád mert 3 db ruhádra is rámegy a fél fizud :)az autódról meg az órádról ne is beszéljünk.

De ha rám hallgatsz akkor valahol az aranyközéputat lövöd be, nem is divatmajom de nem is igénytelen.

Nekem ez a véleményem, de amúgy rajtad áll mit kezdesz magaddal.

2016. jún. 14. 13:10
 14/23 anonim ***** válasza:

"Ma a divat a mérvadó,a külsőre mennek a nők.."

A ri bancok igen.

2016. jún. 14. 13:14
 15/23 anonim ***** válasza:

MINDEN ember megnézi, hogy mit hordasz és tudatalatt máris betesz egy csoportba. Ha rappernek öltözöl vagy bakancsos rockernek, akkor nem az "intelligens, menő srác" csoportba kerülsz - függetlenül attól, hogy mi a valóság - illetve kivétel, ha a csaj is rapper/ rocker mert akkor meg azonnal pluszpontot kapsz nála. Rap,hip-hop stílus mozgó lánynál például azonnal a "fujj, de gyík" kategóriába kerülsz, ha inget vagy valami "irodista" kinézetet veszel fel, ellenben karrierista nőknél megkapod a pluszpontot, de rapperként meg a "fujj, tróger" kategóriába kerülsz.

El kell döntened, hogy milyen típusú nőket akarsz meghódítani és ahhoz kell öltöznöd.

Másrészt EZT: "v nyakú polokat nem szeretem" rohadt gyorsan felejtsd el. Mit hisztizel? Ha olyan lányok jönnek be, akiknek a laza, fiatalos srácok kellenek, akkor felveszed a V nyakú pólót és kész. Ha cicababát akarsz, akkor viselkedj cicafiúként, ha olyan lányt akarsz, aki nem ad a külsejére, akkor te se adj (csak egy fokkal többet).

Ha egy számodra bejövős STÍLUSÚ csaj, akinek ismered, hogy milyen stílusú férfiak jönnek be azt mondja, hogy a V nyakú póló jól áll, akkor felveszed. Akkor is, ha nem tetszik.

Ezért a legfontosabb, hogy szerezz egy csinos lányt, aki mindig abban a stílusban mozog, amilyen lányoknál pozitív benyomást szeretnél kiváltani szó nélkül. Kérd meg, hogy kísérjen el vásárolni. Adj neki korlátlan szabadságot és mond meg, hogy olyan ruhákat akarsz venni, amikben jól lehet csajozni. Így, ahogy leírtam. Cserébe kap egy fagyit vagy nem tudom, de a lányok szívesen elkísérnek. Nekik sem érdekük, hogy egy lúzer legyél :)

Én is így vásárolok mindig. Viszek magammal egy lányt, aki az adott stílusa alapján a "menő és dögös" kategóriába esik.

Csak figyelj oda, hogy soha ne nyomulj rá, mert azzal elveszted a legjobb szövetségest.

2016. jún. 14. 14:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy nem ez alapján választanak a nők. Az öltözködés abban segít, hogyha szimpatikus vagy nekik külsőre, akkor könnyebben állnak veled szóba, mintha alapból minuszból indulnál.
2016. jún. 14. 14:06
 17/23 A kérdező kommentje:

ma 14:05

A lány elkisér vásárolni az jó ötlet.

2016. jún. 14. 15:07
 18/23 anonim ***** válasza:

11:53-as vagyok

Ki mondta, hogy neked ugyanezeket a ruhákat kell felvenned? Látod, erről beszéltem senki se fogja neked tudni megmondani, h mit vegyél fel. Amit ez egyik előző írt, h vigyél el egy trendi csajt és vásárolj be vele, azért nem működik, mert hiába veszed meg a sok szép cuccot, ha nem érzed jól magad bennük, nem te vagy.

Nézegess a neten képeket jól öltözött férfiakról, a Pinterest oldalt ajánlom. Ha megnéztél sok képet, egy idő után ki fog körvonalazódni, h neked mi tetszik és mit tudsz elképzelni magadon, mi fér bele az életmódodba.

2016. jún. 14. 18:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Abban viszont egyetértek az előttem szólóval, hogy olyan stílusban öltözködj, amilyen kategóriában bnőt keresel, mert másképp nincs esélyed.
2016. jún. 14. 18:15
 20/23 anonim ***** válasza:
Küldj már egy képet, légyszí, akár arc nélkül, kíváncsi vagyok, mit viselsz hétköznap. De küldhetsz olyat is, amin szerinted a legjobb szerelésedben vagy. Úgy többet tudnék segíteni.
2016. jún. 14. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!