Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tetszik a homokóra alkat? Nagyon gáz hogy ilyen az alakom?
Nekem nem tetszik az ilyen alkat, de ezen már nem tudok változtatni. Valamennyivel soványabb vagyok mint a nő a képen.
mi férfiak többségünkben nem állítunk fel mm-re pontos listákat, hogy milyen magas, mekkora csípőjű, mekkora mellű, hány kilós nők jönnek be.
Legyen intelligens, vicces, lehessen vele beszélgetni és persze legyen csinos. A csinosba pedig belefér a homokóra, a váza, az oszlop, a körte és még ki tudja, hányféle alkat, amikről a női magazinok kivételével senki nem tud :P
A homokóra a legnőiesebb alak, ne legyél idióta. Persze, más alkattal is léteznek szép nők, de ez képviseli a legerősebben a nőiességet.
Nekem is ilyesmi alakom van, és csak dicséretet kaptam érte. Amúgy nem igazán értem, mégis mit vártál erre a kérdésre...
Nekem is homokóra alakom van, de miért akarnék változtatni rajta, ez a legideálisabb.
Te miért akarnál változtatni rajta? Milyen szeretnél lenni?
Nem is értelek...
Jaj, ne csináld már! Mindenki tudja, hogy a homokóra a legideálisabb női alak... nem hiszem el, hogy egyedül téged került el ez az információ. xD
Ha a dícséreteket szeretnéd hallgatni, tegyél fel egy képet magadról. Az is ugyanilyen átlátszó, de legalább azok tényleg Neked/Rólad fognak szólni, és ténylegesen növelhetik az önbizalmad! ;)
Igen kedves kérdező, biztosan a fatörzs alakot szeretnéd.
Nagyon hiteles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!