FIÚK! Nektek melyik tetszik a legjobban? Tegyétek légyszi sorrendbe!
Ha lehet akkor indokoljátok is a választásotokat, nem muszáj! :)
a) [link]
b) [link]
c) [link]
d) [link]
e) [link]
f) [link]
g) [link]
h) [link]
i) [link]
A g és azok utániak nem tetszenek, egyébként messze a C tetszik legjobban, szeretem az ilyen pici lányokat és olyan jó kis fenekük van :3
F18
Bocsi, hogy nem rakom sorba őket, hanem próbálom röviden megindokolni, hogy miért.
a: Alakjából ugyan nem sok látszik, de így a többi részét is odaképzelve szerintem nagyon szép :)
b: szép, formás, vékony ->tetszik
c:szintén szépnek, formásnak és vékonynak találom ->tetszik
d:ezt már kevésbé tartom szépnek, főleg a fenék környéke miatt ->nem tetszik
e: áh kizárt...nem is tudom hogy létezik-e ilyen. Még nem is hogy csúnya, hanem ocsmány ->nem tetszik
f: túl nagy fenék, ebből kifolyólag idétlen testalak ->nem tetszik
g: csúnya testalak, duci -> nem tetszik
h: szintén csúnya testalkat és duci -> nem tetszik
i: hát ez elég érdekes. Alapjában véve nem lenne rossz, de mégsem nyeri el a tetszésem. Lehet csak a kép rossz. De annyi látszik azért hogy nem a legjobb alak. Talán azért mert vastag comb..igazából nem tudom leírni, hogy mi nem tetszik benne...még az sem egészen mondható rá, hogy formátlan, de mégis ezt mondanám rá ->elmegy
j,k: dagadt -> nem tetszik
Egy kisebb sorrendet mégiscsak állítok nehezen:
1. c -> 1.-bal 2.-jobb
2. a
3. b
Ezek igazából amik tetszenek. Innen meg már szinte majdnem teljesen mindegy, hogy melyik alak hanyadik
4. i
5. d
6. f felső teste, de nekem ez is eléggé photoshop gyanús
Innen tovább már nem is folytatom
19f
a b c d g i - egyformán tetszik, szép arányos, egészsgées, szexi a testalkatuk
e - ilyen nem létezik, tuti photoshop
f - nagyon furi, mert pici, de széles, olyan aránytalan
h - arányos, szép, így fitalanon nekem nem jön, de örülnék, ha 40 évesen ilyen lenne a feleségem
j - túl hasas, látszik, hogy rajta azért van felesleg pedig szép az arca
k - ő is kövér sajnos : (
b az b g a, és c és d kb egyformán jó és szép, de szebb csipkésen, szép mintázattal a szín persze attól függ, milyen színű ruha kerül föléje, én szeretem a világos színeket, a fehér, sárga, világos kék, világos
g
a
c
d
e
f Milyen ez előlről és oldalról? hátulról igen szexinek néz ki, nem vehető fel akárhova, utcára és templomba főleg semmi esetre se való!
i nem szeretem a csíkos mintást, a geometria mintásakat
h ez pedig nem is bikini, hanem köntös, a diszkrétebb megjelenéshez
A,B,C,D,I tetszik a többi duci vagy aránytalan.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!