Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem megtalálni a szerelmet? Nem igazán kellek a férfiaknak.24/l
Én is hasonlóan vagyok, csak a másik irányból, de nem fogom magam összetörni miatta. Élem az életem, aztán lesz, ami lesz. Neked sem kellene félned, hiába hiszed azt, nem vagy lemaradva.
24/F
szüleid elváltak?
csak mert családi minta miatt szoktak kijönni a párkapcsolatokban a bajok.
a külső relatív, olyan mucho srácokat látok parasztasszonyi külsejű csajokkal, hogy hihetetlen..
próbálj mindenkiel neetni, flörötlni, maradj a forgásban, különben végképp nem jön senki. spontán, magától nem fog, mert még ahhoz is dolgozni kell, hogy spontán ahogy jött úgy el ne menjen..
Kihasználni és agresszívnak lenni valakivel szemben akkor lehet, ha hagyja magát. Ha megcsal valaki, annak nyilván vannak előjelei, vagyis észrevehető, hogy a kapcsolatod nem úgy működik, ahogy kellene. Megunni azt lehet, aki nem visz változatosságot a kapcsolatába, vagy esetleg egy bólogató János.
Abból, hogy te udvarolsz a pasiknak és mész utánuk, nekem az jön le, hogy túlságosan görcsösen akarod ezt az egész párkeresés témát. A görcsösség mindig az ellenkezőjét eredményezi, vagyis azt, hogy nem találsz. Normálist legalábbis szerintem nem. 24 évesen még baromira nem vagy elkésve semmivel.
Igen, mint már előttem is írták, az önbizalommal is gondjaid lehetnek, szerintem is.
Mit teszel azért, hogy változzanak a dolgaid?
Szia!
Olyan nincs hogy nem kellesz senkinek. Az a baj manapság hogy úgy vannak vele a fiatalok hogy még rá érnek komoly kapcsolatba fektetni, és ezáltal ha úgy állsz hozzá akkor csalódás fog érni. Próbálj úgy állni hozzá hogy magadhoz illőt találni. Tehát aki veled marad, foglalkozik veled, és nem teperni rá mert te adsz de nem kapsz annak jó vége nem lesz. Ugyan ez fordítva is igaz. Kicsibe gondolkodj ne nagyba arra is figyelj, ne keseredj el! Ugyan ebbe a cipőbe járok én is. Foglalkozz a minden napi dolgokkal munka stb suli tanulás ilyesmi. Egyszer jönni fog az akit vársz! ;) Kellemes napot! by Janesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!