Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki hasonlóképpen érez? Akár férfi, akár nő.
Belefáradtam abba, hogy ugyanazokat a köröket fussam végig mindig. Ugyanazok a kérdések, és végül mindig ugyanoda lyukadunk ki, nem keressük egymást, mert nem illünk össze, vagy nem ugyanazok az elképzeléseink. Feleslegesen raboltuk egymás idejét. Én úgy érzem, hogy nem akarok társat, ebben a mai világban senkiben nem látom meg azt amit keresek, senkiével se egyeznek az elveim.
Egyedül viszont egy boldog, TELJES, idiótáktól mentes életet tudok élni. Én nem tudok igazodni senkihez se, frusztrál az, hogy valaki mindig ott legyen.
21/l
Öhm, aha, oké, ja, igen, rendben.
És?
Valami egyéb hír, amit rá akarsz tukmálni idegenekre?
Szerintem senki sem volt kíváncsi erre. Vagy abszolút nincs kinek elmondanod?
"Ugyanazok a kérdések, és végül mindig ugyanoda lyukadunk ki, nem keressük egymást, mert nem illünk össze, vagy nem ugyanazok az elképzeléseink. Feleslegesen raboltuk egymás idejét. "
nem értem, hogy miért úgy fogod fel a dolgot, hogy "raboltátok egymás idejét". Ha én valakivel jól érzem magam, jól elbeszélgetek, akkor miért időrablás? Még ha a végén nem is jövünk össze, de amíg beszéltünk és jól éreztük magunkat, ismerkedtünk, addig sem unatkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!