Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az egyes (! ) férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az egyes (! ) férfiak, akik itt óránként írnak ki kérdést a csajozási nehézségeikről, ők az egész napot itt töltik?

Figyelt kérdés

Vegyük észre a felkiáltójelet, és hogy nem általánosítottam. Köszönöm.

Gondolok például arra a férfira, aki egy hónapja kb. mindig bombanőkről írt ki kérdéseket, de biztos voltak mások is. Ezek az emberek nem csinálnak szabad idejükben semmit?

2016. okt. 23. 19:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

""Nem csinálnak szabad idejükben semmit." Most attól még, hogy valaki nem jár el ide oda minden nap, kévézni, kocsmázni, akármi, hanem az otthon nyugalmában ül, és úgy érzi jól magát a gép előtt, akkor az miért semmi? :D "

Az otthon nyugalmában tevékenykedni (a varrástól a tévénézésig) az igen, tevékenység. De én nem is ezt kérdeztem, mert nem hiszem, hogy a példámban említett dolgot hobbinak lehet elkönyvelni. Kisarkítottad a mondanivalómat. Otthon is lehet egyedül tevékenykedni, pl. gitározni. Meg számítógépezni is (blogolni, játszani, neten olvasni, programozni, photoshopolni stb.), de az itteni panaszkodást nem minősítettem annak.

(És mielőtt valaki beleköt: igen, jelen esetben én sem egy hobbit űzök. A kérdésem nem azokról szól, akik 1-2 kérdést kiírnak, hanem akik ezen pörögnek naphosszat.)

2016. okt. 24. 10:46
 12/13 A kérdező kommentje:

"És te is itt töltöd az egész napodat hogy lesd az óránként kiírt kérdéseiket?"

Hogy eltaláltam, hogy lesz ilyen ellenérv. Az óránként kiírt válaszokat nem kell lesni. Ott vannak az oldalon. Egyszer végiggörgeted, és látod. Nyilván nem írtam, hogy nem használom ezt az oldalt.

2016. okt. 24. 10:47
 13/13 A kérdező kommentje:

"Még is mit csinálhatnának szerinted, ha kirekeszti őket a társadalom, verjék a falat?. Azér gondolom ők se poénból vannak egyedül, biztos van valami oka, amiből meg az jön hogy inkább ki se mozdulnak mert annyi megalázást kapnak"

Ezt túlzásnak érzem. Attól, hogy nincs barátnőjük, nem rekesztette ki őket a társadalom, ne túlozzunk már. Az elefántembert meg az operaház fantomját rekesztette ki a társadalom (meg a kisebbségeket), nem azt, akinek nincs barátnője. Bár ezek szerint barátaik sincsenek? Miért nem?

És nem értem akkor sem: szerintem minden ember nem megy el otthonról mindig. Otthon se csak a házi munka van, vagy mikor hozzátok bekötötték a netet, elégettétek a többi bútort? Mi az, hogy ha nincs net, akkor csak a falat verni lehet?

Köszönöm a válaszokat.

2016. okt. 24. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!