Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész egyszerűen nem találok társat, mert a kutyának se kellek? Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyival több a férfi ebben a korosztályban, hogy a nők túlválogathatnak, és egy átlagos 20on-éves férfi senkinek sem kell. Csak azt látom, hogy a külsőre a felső 30% van kb. csak párkapcsolata. Miért van ez? Más is így látja?2016. szept. 22. 14:40
1/7 anonim válasza:
en 22/f vagyok de lassan mar elni sincs kedvem a maganytol mivel nincs olyan lany akinek jo lennek hala azert mert atlagos vagyok
2/7 anonim válasza:
Semmilyen jelentős férfi többlet nincs a 20-as korosztályban. Rettentően fárasztó már az ilyen kérdések sorozata.
Itt a statisztika:
3/7 anonim válasza:
sokra mesz a statisztikaddal ha meg a full atlagos lanyok is
full gazdag meg full jokepu fiut akarnak
4/7 anonim válasza:
Azért van a férfitöbblet, mert a 20-25 éves lányokra hajt a 18-45 éves szingli (és félrelépni vágyó) férfiak teljes mezőnye. Ha tényleg mindenki a saját korosztályában válogatna, nem lenne így.
5/7 anonim válasza:
4# na meg ott vannak még a külföldi férfiak is, akik a magyar nőkre vadásznak szép számban. Azon kívül a nők a legjobb/legsikeresebb/leggazdagabb férfiak körül "tömörülnek", magyarul azok a férfiak lazán több nőt is futatnak egyszerre. Ezek a nők mind-mind hiányoznak a 30 év alatti férfikorosztálynak.
6/7 anonim válasza:
én meg egy normális pasit nem találok, aki alkalmas lenne komoly párkapcsolatra 😐
mindenki csak szexelni akar ebben a korosztályban (is?)..xd és nem, nem gazdag, jóképű pasikkal ismerkedem
25L
7/7 anonim válasza:
Tudjátok mi a baj? Bárkivel megismerkedek, bejövök neki, bármiben benne lenne. Ennyi srácnak nem lehetek épp a lelki társa. Engem már azért nem hat meg, mikor valaki közeledik felém, mert mindenki ezt csinálja, kivétel nélkül. Nem érzem magam attól különlegesnek, hogy valaki kiszemelt magának. Értitek? Ne feleljen meg nektek akárki. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!