Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok az egyes (! ) férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az egyes (! ) férfiak, akik itt óránként írnak ki kérdést a csajozási nehézségeikről, ők az egész napot itt töltik?

Figyelt kérdés

Vegyük észre a felkiáltójelet, és hogy nem általánosítottam. Köszönöm.

Gondolok például arra a férfira, aki egy hónapja kb. mindig bombanőkről írt ki kérdéseket, de biztos voltak mások is. Ezek az emberek nem csinálnak szabad idejükben semmit?

2016. okt. 23. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

"Nem csinálnak szabad idejükben semmit." Most attól még, hogy valaki nem jár el ide oda minden nap, kévézni, kocsmázni, akármi, hanem az otthon nyugalmában ül, és úgy érzi jól magát a gép előtt, akkor az miért semmi? :D

Persze nem az, én ilyen idióta bombanős meg akármilyen kérdéseket nem szoktam kiírni :D

2016. okt. 23. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
36%

igen itt. Te is itt töltöd, hogy válaszolgatsz a kérdéseikre, meg kérdést írsz ki róluk. Nem vagy különb, hiába hiszed magad annak!

Nem semmit csinálnak a szabadidejükben, hanem kérdéseket írnak ki!

2016. okt. 23. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Azok a nők akik erről statisztikát vezetnek az egész napjukat itt töltik? -.-
2016. okt. 23. 19:48
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
És te is itt töltöd az egész napodat hogy lesd az óránként kiírt kérdéseiket?
2016. okt. 23. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem hinném, mert vannak alapvető létszükségletek és azért az, csak nem a gép mellett végzik el.
2016. okt. 23. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
át kell siklani az ilyen ugyanolyan kérdéseken, vagy ha csak olyan van, akkor ki kell x-elni a gyakorit, ezért nem is értem a kérdésedet, mert én pl a hülye kérdéseket észre se veszem. Kivétel ezt :P
2016. okt. 23. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
A bombanős pasas tényleg érdekes jelenség. Neki is mondtam, hogy ha önvizsgálatra, önfejlesztésre fordítaná az időt hülye elméletek gyártása helyett, már annyival előrébb lenne.
2016. okt. 23. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Na meg is jött a sértődött brigád :D

Ha az ember mondjuk néha felnéz ide, fél óra alatt át lehet pörgetni jónéhány oldalt, és abból feltűnnek a látványosan ismétlődő elemek, már persze ha az ember megfigyelőképessége jobb, mint egy zsák krumplié.

2016. okt. 23. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
Én nem vettem észre, hogy annyi kérdés ki lett volna írva ebben a témában. Szóval kérdezem te az egész napodat itt töltöd? Nincs jobb dolgod, mint azon siránkozni, hogy ki milyen kérdést ír ki ide az oldalra? Nem csinálsz szabadidődben semmit?
2016. okt. 23. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Még is mit csinálhatnának szerinted, ha kirekeszti őket a társadalom, verjék a falat?. Azér gondolom ők se poénból vannak egyedül, biztos van valami oka, amiből meg az jön hogy inkább ki se mozdulnak mert annyi megalázást kapnak
2016. okt. 24. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!