Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az egyes (! ) férfiak, akik itt óránként írnak ki kérdést a csajozási nehézségeikről, ők az egész napot itt töltik?
Vegyük észre a felkiáltójelet, és hogy nem általánosítottam. Köszönöm.
Gondolok például arra a férfira, aki egy hónapja kb. mindig bombanőkről írt ki kérdéseket, de biztos voltak mások is. Ezek az emberek nem csinálnak szabad idejükben semmit?
"Nem csinálnak szabad idejükben semmit." Most attól még, hogy valaki nem jár el ide oda minden nap, kévézni, kocsmázni, akármi, hanem az otthon nyugalmában ül, és úgy érzi jól magát a gép előtt, akkor az miért semmi? :D
Persze nem az, én ilyen idióta bombanős meg akármilyen kérdéseket nem szoktam kiírni :D
igen itt. Te is itt töltöd, hogy válaszolgatsz a kérdéseikre, meg kérdést írsz ki róluk. Nem vagy különb, hiába hiszed magad annak!
Nem semmit csinálnak a szabadidejükben, hanem kérdéseket írnak ki!
Na meg is jött a sértődött brigád :D
Ha az ember mondjuk néha felnéz ide, fél óra alatt át lehet pörgetni jónéhány oldalt, és abból feltűnnek a látványosan ismétlődő elemek, már persze ha az ember megfigyelőképessége jobb, mint egy zsák krumplié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!