Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon egész nap miért nem ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egész nap miért nem ér rá keresni engem?

Figyelt kérdés
Randizok egy fiúval, de olyan érzésem van, mint aki le se sz*r. Randik után elég nehezen keres, mindig csak este ír. De este is olyan 10-11 óra körül, amikor már nem is netezek. Nem tudom elhinni hogy napközben nem érne rá írni vagy felhívni. Én csak akkor keresném ha már járnánk, de hát ilyenekről nem is beszél. Nem is mond soha olyat hogy mennyire hiányzom neki, még amikor találkozunk is. Viszont a találkozókat rendre szereti lemondani.
2016. aug. 31. 07:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Tudod, vannak olyan emberek, aki napközben dolgoznak. Ha nem tenné, nem lenne pénze a randikra.
2016. aug. 31. 08:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze és miután hazaér a munkából, utána se érne rá keresni, délután sem. De amúgy meg most nem dolgozik.
2016. aug. 31. 08:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A randihoz nem pénz kell, hanem szándék.

Nagyon kevés ember dolgozik reggel 6-tól este 10-ig és ráadásul bányában, ahol nincs térerő.

Ha még el is mondja a találkozókat, szerintem mondj le róla te is.

Nem vesztesz semmit.

2016. aug. 31. 08:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Amúgy ráadásul semmibe se kerülne neki a találkozók, mert még messze sem lakunk egymástól.
2016. aug. 31. 08:25
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

#1: Valóban, sokan vannak, akik a napjuk nagy részét munkával töltik.

De ha valaki napi 15 órán át elérhetetlen, ott valami bibi van.

Nem feltétlenül csak a pasassal. Ez a szánalmas színjáték, hogy ameddig össze nem jöttök, addig eljátszod a fagyos, érdektelen boszorkát, pont oda vezet, hogy a férfi elveszíti az érdeklődését a nő iránt. Neked is ugyanannyi egy SMS-t írni, mint neki.

2016. aug. 31. 09:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha tudja, hogy te már 10-11 körül nem nézed az üzeneteit, és mégis akkor üzen, akkor jók az érzéseid, le se szar. Ha nem ér rá keresni, lemondja a randikat, akkor mi a kérdés? Keress másikat.
2016. aug. 31. 09:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok érdektelen, jobban keresném is ha látnám hogy érdeklődne, de nem látom.
2016. aug. 31. 10:13
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Kerdezo, azt jobb, ha tudod, hogy normalis pasi nem fog veled kezdeni, amig ilyen bekepzelt vagy es jatszod a jegkiralynot, tudod ki fog sokaig egy olyan valaki utan szaladni, aki annyira sem meltatja, hogy kimutatja az erdeklodeset. Leesne az aranykorona a fejedrol, ha keresned te is, mi? Jatszd csak az elerhetetlent, normalis ferfi nem fog csaholni utanad, mivel az egesz ismerkedes mizerianak a KOLCSONOSSEGEN kellene alapulnia. De te losz.art se teszel hozza az egeszhez, csak varod, hogy teperjenek erted.. Nokent mondom, hogy ez rohadt gaz, szoval ne csodalkoz, ha ezt mindenki megunja egy ido utan. De nyugi, meg mindig lehetsz macskas neni.
2016. aug. 31. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Úgy vélem néhàny embernek kicsit nehéz a felfogóképessége. Tehát az egyszerűség kedvéért pasi elhiv valakit talizni és utànna nem jelentkezik. Aha valóban csodás esély egy kapcsolatra.
2016. aug. 31. 11:04
 10/13 H_Vivien ***** válasza:
Nah vajon miért? Nem keres, nem ír, lemondja a találkát... Az ok egyszerű: nem akar találkozni és nem akar kommunikálni. Pont. Ebben semmi bonyolult nincs.
2016. aug. 31. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!