Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon egész nap miért nem ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egész nap miért nem ér rá keresni engem?

Figyelt kérdés
Randizok egy fiúval, de olyan érzésem van, mint aki le se sz*r. Randik után elég nehezen keres, mindig csak este ír. De este is olyan 10-11 óra körül, amikor már nem is netezek. Nem tudom elhinni hogy napközben nem érne rá írni vagy felhívni. Én csak akkor keresném ha már járnánk, de hát ilyenekről nem is beszél. Nem is mond soha olyat hogy mennyire hiányzom neki, még amikor találkozunk is. Viszont a találkozókat rendre szereti lemondani.
2016. aug. 31. 07:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De ha meg én keresem, akkor is keres csak héba-hóba.
2016. aug. 31. 13:44
 12/13 H_Vivien ***** válasza:
Minek erőlködsz, elég egyértelmű, hogy nem akar semmit, ha akarna már lépett volna. Engedd el ezt a dolgot.
2016. aug. 31. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is csak esténként szoktam intézni a levelezéseimet, beleértve az esetleges ismerkedős leveleket is. Ilyen a napi rutinom, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

Amúgy meg ha a másik nem érdeklődik eléggé irántad, az azt jelenti, hogy neked nem sikerült eléggé felkelteni az érdeklődését.

Ebben az esetben meg nem épp ésszerű hozzállás, hogy csak elvárod az érdeklődését, de nem teszel azért, hogy fel is keltsd.

2016. aug. 31. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!